היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז כמו שכבר כתבתי בכותרת התשובות יצאו שליליות וגם המחזור עדיין לא הופיע
מייאש.....
7 תגובות
עמוד 1
אל תתייאשי.... אולי היה ביוץ מאוחר או שעדיין לא היה ביוץ בכלל?? זיהית בוודאות את הביוץ שלך? כל עוד ה
מאוד מוזר!!! אבל גוף האישה הרבה פעמים עושה דברים מוזרים... אולי תלכי לרופא?
החודש לא הרגשתי בכלל את הביוץ. בדרך כלל אני מרגישה דקירות בצד ואז יודעת....
עכשיו יש לי ממש טיפה כאבי מחזור שבאים והולכים אני הולכת לשירותים כל שתי דקות בתקווה לראות כתם או כל סימן למחזור.... אבל כלום!!!
קיבלתי הפניה לאולטרסאונד ליום רביעי הבא, במידה והמחזור לא מגיע
ובינתיים...... היאוש מתגבר, החששות מהלא ידוע.... אני ממש מפחדת לקבל חדשות רעות... מה אם זהו? מה אם בגיל 35 נגמר המחזור ולא ישוב יותר? שמעתי עם אמהות של חברות שהפסיקו לקבל בגיל 38-40 ואני לא רחוקה מזה....
היי הייאוש והלחץ בטח לא יתרמו לחששות שלך, יכול להיות שהוא לא מגיע כי את פשוט בלחץ... גיסתי בת 41 והמחזור מגיע פעם בחודשיים שלוש והשבוע היא גילתה שהיא בהריון כבר חודשיים... אין חוקים. תהיה רגועה ותאמיני שמה שצריך לקרות קורה והכל יסתדר לבד.
keren
יקירתי, צאי מהסטרס ומהר! עוד לא שמעתי על מישהי שהפסיקה לקבל מחזור בגיל 35, אז אל תכניסי לעצמך שטויות לראש!... חכי לאולרא סאונד, בתקווה שהוא יפתיע אותך. ואם לא - שתפי את הרופא בחששות שלך, שירגיע אותך בהצלחה ענת