חיתולים וסימנים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות!

יש לי שאלה קטנה בנוגע לחיתולים.

אנחנו משתמשים בפמפרס רגיל באריזה ירוקה (לא פרמיום באירזה לבנה) מידה 1 שמיועדת ל 2.5-5 קילו. נועה שוקלת עכשיו 3.500.

עד עכשיו הכל היה בסדר אבל אתמול בערב שמתי חב שיש לה סימני גומי כאלה על הירכיים כאילו חיתול לוחץ לה. אני משחררת את הגומיות כשאני שמה את החיתול.

אני לא מבינה איך פתאום זה לא טוב החיתול הזה?

אני צריכה את עזרתכן שתגידו לי מניסיונכן ממה זה יכול לנבוע הסימנים האלה? האם יכול להיות שפתאום הסוג לא מתאים? אחרי 3 שבועות?

תודה מראש!
9 תגובות
עמוד 1
  • אולי שמת לה לוחץ מידי?

את האמת שאני חושבת על זה גם לאוראל יש את הסימנים האלה ואני לא שמה לו לוחץ מידי...

• אני חושבת שזה קורה בגלל התזוזות שלהן.. אבל נסי באמת לא לשים את זה הדוק מידי....

• נכון שיש בגדים שהם במידה שלך ולא יושבים עליך טוב? לך יש היקף מותן כזה ואת מידה 1 ולמישהי היקף מותן אחר אבל היא גם מידה 1.
    מישקל הרי לא מעיד על גודל. גודל זה בס"מ. יכול ליהיות שההיקף באיזור החיתול של הבת שלך גדול לחיתול בלי קשר למידה שלו.
    הילד שלי נורא גדול ורחב. כמובן שהבתחלה קניתי לפי מה שרושמים אבל זה פשוט היה פיצי בשבילו. הייתי קונה מידה יותר. עכשיו הוא שוקל איפשהו בין 10-11 ק"ג והוא לובש את המידה האחרונה שזה בכלל של 16+.
    כשתגמר לך החבילה הנוכחית תקני מידה 2.
  • תקני מידה 2...
    לכל תינוק מבנה גוף שונה וכנראה שאפילו שהיא בטווח של המשקל זה לא מתאים לה.
    גם לי קרה ושירות פמפרס אמרו לי ככה....

• תודה בנות!

אני לא סוגרת הדוק ולכן מתפלאה על הסימנים. טוב, אנסה מידה אחרת.
  • הם צ'יק צ'ק גדלים ועוברים למידה 2...
    אף ילד לא ניסיתי את הפמפרס בתינוק כ"כ צעיר
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • אני הייתי קונה מידה 2
    פייס: ortal_hori
  • גיא השמן הקטן שלי מזמן עבר למידה 2 וגם זה עושה לו סימנים... הוא כבר שוקל 5 ק"ג! חמסה, חמסה, שום בצל!!! שיהיו סימנים, לא עוברת עדיין למידה 3!

• 1. תעברי למידה 2
    2. מינה יקירתי את יכולה כבר לעבור למידה 3 - תקני חבילה תנסי תראי שיותר נוח תישארי, לא נוח תשימי בצד ותישאר עוד קצת עם מדיה 2.
    אני את נועם העברתי במשקל 5 קילו למידה 3 (מה שגם לא החזיק מעמד יותר מדי זמן חחחחחחחחחחח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה