היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכולם, פעם ראשונה שלי פה.. אז ברוכה הבאה לי:) אין לי כול כך את מי לשתף ברגעים אלו וזכרתי שבהריון הקודם ביליתי פה הרבה. יש לי בת בת 11 חודשים. מקסימה מדהימה :) הדבר הכי טוב שיכולתי לבקש. פשוט מלאך! והינה שוב המחזור מאחר לי, בשבוע וקצת.. וכן, נראה לי אני שוב בהריון! איך מסתדרים עם זה? האם גם לכן זה קרה?? אני מאוד מבולבלת.. אומנם בעלי בן 42 ואני בת 32 ואין לנו הרבה זמן לחכות, לא שיש לאן לרוץ אבל אתם יודעים אף ילד לא רוצה שאביו ה"זקן" יבוא לאסיפת הורים. אני לא מצטערת שהתחתנתי עם אדם מבוגר אבל לקחתי את זה בחשבון לפני, אך יחד עם זאת אני רוצה להנות מהקטנה המדהימה שלי עוד קצת.. ורוצה גם לחזור למעגל העבודה. היום אני בבית איתה והתכנון היה שהיא תהיה בת שנה אתחיל לעבוד ואסים אותה בגן. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה. החיים יפים.. תחייך והם יחיכו אלייך.
6 תגובות
עמוד 1
ברוכה השבה כל ילד מביא איתו ברכה. וזה שב"ה יהיה לך עוד ילד לא אומר שתפסיקי להנות מהבת המושלמת שלך.
[
כמו שאת רואה - אצלי יש הפרש של שנה וחודשיים בין הבנות - ועכשיו, זה כייף לא נורמלי!!! השנה הראשונה היתה קצת קשה - אבל אם את מאמינה בעצמך וביכולותיך - קטן עלייך!!!
תחשבי שכשהקטן/ה ייוולד - הגדולה תהיה כמעט בת שנתיים - זה אחלה הפרש!
יהיה בסדר פייס: ortal_hori
ברוכה השבה!!! וכמו שאמרו כאן מקודם ילד זה ברכה ממש לא משנה הגיל לדעתי כדי לזרום עם ההריון את בטוח לא תתחרטי
בשעה טובה מתוקה!!!!
מיותר לציין שאני חושבת שכל הריון הוא ברכה וילדים הם שמחה...
אני חושבת שזה מקסים ואת מאוד תהני מזה! במיוחד שלבת שלך יהיה אח\ות שהם חבר או חברה והיא תגדל איתו זה מאוד מפתח מבחינה חברתית ואישית! בהצלחה!
תודה לכולכן!! זה מאוד מעודד.. ומרגש. יכול להיות שזה פשוט ההורמונים החיים יפים.. תחייך והם יחיכו אלייך.