עזרה חברותיי היקרות שאינה קשורה להיריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מחר בע"ה בשעה טובה אני עוברת מבדקים למעבר לתפקיד אחר=קידום
    אני רוצה לדעת לאלו שמבינות בענייני מוח

12 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל מחזיקה אצבעות חזק חזק

שיהיה בהצלחה

ויש רסקיו שזה טיפות טבעיות שמרגיעות. לא תמיד זה עוזר אבל שווה לנסות

• תנקססס

• מאמי שלי!!!!!!
    שיהיה המוןןןןןןןן בהצלחה!!!
    מחזיקה לך מיליון
  • איזה יופי - בהצלחה חמודה
    גם ממני המלצת רסקיו

• בהצלחה מתוקה שלי
    מחזיקה לך מלא מלא אצבעות
    אני מכירה רק רסקיו
  • יש כדור טבעי של דוקטור פישר שנקרא נרוונה קונים בסופר פארם במחלקת טבע מניסיון של חרדתית מדופלמת שכמותי הוא מעולה. רסקיו ממש לא עזר היה כמו מים בשבילי אבל זה ממש עוזר והוא טבעי
    שיהיה בהצלחה!
  • תודה תודההה

• אורטלי,
    מניסיון (לקחתי לפני החתונה, ואני הבחורה הכי לחוצה בעולם חחח) רגיעון של הדס! אלו כדורים, וממש ממש מרגיעים!!! רסקיו גם ניסיתי אבל הוא לא כמו זה. אבל לקחת חצי שעה לפני!!
  • הי אורטלי,

מאחלת לך המון המון בהצלחה!!!
    לגבי משהו להרגעה, לקחתי פעם לפני מבחן רסקיו, אבל לא יודעת אם זה עבד. אני גם לא בטוחה אם אוכל להמליץ לך לקחת משהו, בתור אחת שמעולם (חוץ מהמבחן ההוא) לא השתמשה בחומרים להרגעה, קצת חוששת מההשפעה שלהם עליי, בעיקר אם לא אהיה מודעת לשינוי שחל בי..
    לכן, אולי כדאי להיות קצת לחוצה ונרגשת (אחרי הכל, תפקיד חדש, קידום- המעמד מרגש) ולא לעשות שימוש במשהו שאת לא יודעת כיצד ישפיע עליך.

מצד שני, אולי אני סתם חננה לחוצה...
  • יקירתי, שיהיה המון בהצלחה!
    בנוסף להמלצות שהבנות פה כתבו, עוד המלצה אחת - הפעילי שיקול דעת! ותנסי לקחת משהו שהגוף שלך מכיר ואת יודעת מה תהיה התגובה שלו.
    אני אומרת את זה מנסיון שלי מלפני כמה שנים, אז הייתי בתקופה מאוד לא רגועה (בלשון המעטה) וקניתי כדורים טבעיים שיעזרו לי לישון. בכל פעם שהייתי לוקחת אותם, לא הייתי מצליחה להרדם בלילה, וא"כ לא הייתי מצליחה לקום בבוקר, זה היה פשוט סיוט... אז אל תנסי דברים "כבדים" מדי ביום כזה חשוב

ענת
  • בננות
    יש מצב שהקודש ברוך הוא שמע לתפילותיי

קיבלתי לפני כמה רגעים ביטול על הזימון למבדק ולראיון
    התקשרתי לבוס שלי ושאלתי אותה מה העניין
    אז הוא אמר לי שהוא הוריד אותי מהרשימה וידבר איתי אחר כך

הרשימה היא של 3 בנות כולל אותי שמתמודדות על תפקיד זה .

יש מצב טובבבבב שלא אצטרךךךך

• טוב מתוקות אז יש לי תשובה

עשיתי את המבחנים האלו לפני שנתיים והנהלים של החברה
    לא מאשרים לעשות מבחנים אלו שוב .

לכן לי יש ציון , עכשיו נמתין לבנות האחרות ואז יקבעו מי מבין שלושתנו

מקסימום אחכה לתקן הבא ...

תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה