המלצה לבוסטר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יקרות,

צריכה את המלצתכן לבוסטר טוב, בטיחותי ונוח לעידו ורז.
    חשוב לי שיהיה עם חגורות בטיחות מובנות בבוסטר, אם אפשר יהיה להטות אותו טיפה כדי שיוכלו לישון בנסיעות ארוכות זה יהיה מצויין

תודה
9 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו קנינו של ביבי סייף - בוסטר גב, היה מבצע במוצצים - הוא מעולה.

בכלל שווה לבדוק מבצעים
    פייס: ortal_hori
  • בייבי סייף מעולה ללהב יש אותו ברכב של אבא שלי וגם אני אקנה לה בקרוב אחד כזה לרכב שלנו
    אי אפשר להטות אותו (אבל נראה לי שאף בוסטר אי אפשר) - אבל יש חגורות מובנות

• יש לנו בוסטר של ד"ר בייבי, גם אי אפשר להטות אותו, וכמו שאמרו כבר נראה לי שבאף בוסטר אי אפשר, יש חגורות ואח"כ אפשר להוריד אותם ולהפוך לבוסטר גב ואפילו אפשר להוריד את הגב ולהשאיר בוסטר רק קטן!

רותי
  • אין לי מושג של מי הבוסטר שלנו
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • אני למשל ארצה להעביר לבוסטר כי אין לי כסף לקנות עוד כסא יקר, אז נועם תעבור לכסא היקר ולהב תעבור לבוסטר - היא כבר מספיק גדולה לזה
    מה שכן אני מעדיפה עם רצועות כדי שהיא לא תיקשר עם חגורת הרכב, על זה אני לא סומכת

• זו הסיבה שאני קניתי עם רצועות. אבל התינוק שלה עוד קטן אפשר עוד לפחות 3-4 חודשים בסלקל לא? טל היה בסלקל עד גיל שנה חודשיים השחיף הזה
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • האמת אני נדפקתי קנינו חרא של סלקל - הוא יותר מדי בישיבה הוא צר וקצר ולא נוח

• אני גם חשבתי שעד הילד הבא כבר נצטרך לקנות חדש והפלא ופלא הופתעתי ו........ לא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה