היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני לא יודעת איך לעודד אותך, כי אני מאמינה שאי אפשר לשחרר באמת. חלק מהאנשים היקרים לנו שנפטרו, אצלי זו סבתא שלי, תמיד יחיה אצלנו בלב. איך אפשר שלא, אם הם היו כל כך חשובים לנו? את המקום הזה בלב אף אחד לא יצליח לרוקן. גם היום, 12 שנים אחרי שסבתא שלי נפטרה אני עוד שומעת אישה מבוגרת עם קול דומה לשלה ועם המבטא הארגטינאי שהשתגעתי עליו ומסתובבת בהיסטריה לחפש אותה.
להגיד לך שעם הזמן זה נהיה קל יותר? אולי. אבל הרגש, הכמיהה לחבק אותה עוד פעם, תמיד יהיו שם.
חיבוק, יקירה
ווואי ממש צמררת אותי עם כל הסימנים שסבא שלך שולח לך
אני חושבת שהוא שומר עלכם מלמעלה ודואג שיהיה לכם רק טוב אני גם חושבת שאת חולמת עליו הרבה כי עדין לא השלמת עם זה שהוא איננו שולח לך מלאאאא
בובי. הוא חי בתוכך. הוא שומר עליך ועל הבנות. סבא שלי נפטר כשהיתי בהריון עם אורי, ולא יכלתי ללכת להלוויה שלו. זה היה אחד הימים היותר קשים. ועכשיו אמילי, עושה תנועות שהוא היה עושה (נרדם עם היד על הראש בדיוק כמו אמילי), אני רואה אותו בעינים שלה. נשמה שלי את ממש לא צריכה להתגבר על משהו, את צריכה לחבק את זה בתוכך. אני מאד מתגעגת ל 2 סבים שלי ולסבתא שאיבדתי (תודה לאל יש לי עוד סבתא שתהיה בריאה). אני מאמינה שהם שומרים עלי ועל הילדים שלי, אני מרגישה את זה ומאמינה בזה בלב שלם. אני גם מדברת איתם. מתיעצת איתם ולפעמים גם מקבלת תשובות מאד ברורות. [
אני כ"כ מבינה לליבך סיוון. מה שהיה לך עם סבא שלך בדיוק היה לי עם סבא וגם עם סבתא שלי. אנשים מיוחדים שבמילים א"א לתאר כמה אהבנו. בחתונה שלי - סבא שלי נפטר לא הרבה לפני - כשהרב דיבר על סבא שלי איזה דמות הוא היה (ב2 מילים זה לא היה הספד אלא מן לברך אותנו כי הם היו זוג מאוהב עד ליומו האחרון של סבא שלי שנפטר אחרי) בעלי אמר לי שהרגע היחיד שהוא רצה לבכות בחתונה היה הרגע הזה.
אין לי טיפים. אצלי בבית יש תמונה על המקרר של שניהם מימים יפים שלהם באיזה טיול באילת. זה עושה לי טוב. אני מראה לשחר שאלה היו סבא וסבתא שלי. הם במחשבות שלי תמיד נצבט לי הלב כשאני יודעת שהם לא מכירים את הילדים שלי. אבל זה החיים עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
ואו
סיון את מקסימה
ועכשיו אני בוכה!!!! את לא צריכה לשחרר אלא להמשיך עם הזיכרון שלו ולתת לו במה.. הוא אוהב אותך ושומר עלייך ואת תראי איך הכל יהיה מעולה! אוהבת אותך
וואוווווווו הרגת אותי.
אני מאמינה בדברים האלו פייס: ortal_hori
ווואוו עשית לי צמרמורת.. [/center] ]
וואו צימררת וריגשת אותי.. אין סיבה לשחרר, הזכרונות והגעגועים הם טובים ומזכירים לנו דברים טובים..
אין לי מושג לגבי הצירוף מקרים מה זה עוד יכול להיות?!?! מפחיד! אבל אני ממש דומעת לי פה........... ריגשת אותי מאוד
סיוני, גם לי היה קשר מדהים עם סבא שלי,אני חושבת שאת צריכה לשמוח שיש לך את הרגעים האלו ואת ה"מסרים" ממנו...הלוואי ואני הייתי זוכה להם .... אני ממש מחכה לסימנים כאלו ממנו....
טוב זהו כולי צמרמורת!!!!! תפסיקי לרשום הודעות עם ניסוח שהורגות לי את הבריאות מה יהיה? את יודעת כמה אני אוהבת אותך ואין מה לשחרר הוא תמיד יהיה בלב שלך ובזיכרון והוא שולח לך מלאכים שישמרו עליכם הוא שומר עליכם מלמעלה התפקיד שלך זה לעלות כל הזמן לבית העלמין להדליק נר לנקות את הקבר להתפלל ולדבר אליו
אמאל'ה תוך כדי שאני קוראת את מה שרשמת עברה בי צמרמורת מטורפת!! זה מדהים.. בעיניי זה סימנים מסבא שלך.. הוא רוצה להעביר לך כמה שהוא אוהב אותך ושומר עלייך ועל הקטנות, גם מלמעלה.. אני באופי שלי בחורה מאוד רוחנית (אפשר לראות את זה גם בתמונות שלי בפייסבוק.. ובסוג הבילויים שלי חח) ואני מאוד מאמינה במסרים מהעולם האחר.. ואני חושבת שאת צריכה לשמוח שאת זוכה לקבל אותם מאמי. להתמודד עם מוות של אדם שיקר לנו מאוד זה דבר נוראי וקשה.. ואני חושבת שהדברים האלו הם מה שעושים את זה ליותר קל. אוהבת המון
צמררת אותי לגמרי. בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
צמרמורתתתתתתתת!!!!
לא נראה לי שאת לא מצליחה לשחרר, נראה לי שדווקא שיחררת. הוא פשוט מלווה אותך...