היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות יקרות היום אני פעם ראשונה עושה מעקב זקיקים ואני מתרגשת אך גם מפחדת...היום הוא היום ה11 ואני עושה היום כי התחילו לי הפרשות ואתמול היה לי גם כאב בצד...אין לי כבר מושג מה ההרגשה של ביוץ אני רק רוצה לשמוע שהוא אומר לי את בביוץ ויש לך ביצית ענקיתתתתת שמחכה לפגוש את הזרעון החמוד של בעלך חחח:) אתמול חלמתי שאני באה לרופא ועושה בדיקה ופתאוםנ הוא אומר חמודה את בהריון כבר בחודש מתקדם חחחחח חלום אה?????לפעמים חלומות מתגשים... תחזיקו לי אצבעות...בשורות טובות:)
11 תגובות
עמוד 1
להגשמת החלום!!!!
בהצלחה
מתוקה שלי, מאחלת לך כמו שאני מאחלת לעצמי!!!! תחשבי עלינו כל הזמן, אנחנו איתך!!! בהצלחה!!!
איזה נסיכה את...ריגשת אותי:)תודה רבהההה
נו אני מתה עלייך איך אני לא אאחל לך דברים כאלו?
חן, בהצלחה, יקירה! והלוואי שהחלום שלך יתגשםםםם! ודרך אגב זה נורא כייף לשמוע שיש לך זקיק שמנמן בדרך אבל יום 11 למחזור זה עוד די מוקדם, אלא אם כן המחזורים שלך מאוד קצרים... ככה שאל תתבאסי אם הוא לא יהיה כזה שמנמן וגדול בהצלחה שוב!! ענת
הי חמודה,
מחזיקה לך מיליון אצבעות, לכי תדעי מה היא תגלה בבדיקה? ואם החלום לא יתגשם, מאחלת לך שהחודש יהיה החודש של המפגש המרגש בין הביצית המובחרת ביותר שלך, לבין הזרע הכי איכותי של בעלך...
מקווה שיראו זקיק שמן שירדוף אחר הביצית שלך חוץ מזה שבחודש שנקלטתי חלמתי שאני בהריון אז כן חנוש ...חלומות מתגשמים וזה החודש שלך מהממת אחת