היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
סוףףףףףףףףףףףףף סוףףףףףףףףף ראיתי הפרשה חומהההההה! ויש לי כאבי מחזור! המחזור בפתחחחחח! אני לא מאמינה שאני שמחה שקיבלתי! מחזור הבא מתחילים טיפוליםםםםםם!!:))))
10 תגובות
עמוד 1
יופי ממי שמחה לשמוע שיהיה המון בהצלחה... שכחתי לעדכן, קיבלתי אתמול גם סוף סוף... היום הייתי בבדיקת דם והכל בסדר יכולה להתחיל היום עם הטיפול.... תחזיקו לי אצבעות!!! " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
שיר וטליה היקרות, בשעה טובה ומוצלחת!!!!!!!!!!! זה הזוי לפעמים
חודש אחד מתפללים שלא תבוא ה וחודש אח"כ מתפללים שתבוא כמה שיותר מהר...
בהצלחה בטיפולים
תודה רבה נשמות טובות
שיר מחזיקה לך מיליוני אצבעות
תודה יקירתי " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
בהצלחה בנות בטיפול החדש!!!!! החודש המכשפה הגיעה ובחודשים הבאים אין לה כניסה!!!
שיר וטליה מחזיקה לכן אצבעות לטיפול המנצח והאחרון! די מספיק מיצינו לא?!? אנחנו הולכות לעבור לפורום השכן לקראת שנת 2012 ויהי מה! אופטימיות זה שם המשחק
איזה יופי, עכשיו סוף סוף תוכלי להתקדם
אני מבינה שבעלך בסוף התרצה ואתם הולכים על טיפולים, איזה יופי!!
בהצלחה מותק
כן. מחר הוא הולך לצילום אשכים ושבוע הבא לבדיקת זרע נוספת! לי נשאר בדיקות הורמונליות מחר אני הולכת לעשות... וצריכים לחזור לרופא פוריות עם כל הניירת ואז הזרעה ראשונה בעזרת השם! אני ממש מקווה שהסיכוי הזרעה הם טובים!
הוא כבר חושב שהוא מוכל לטיפולים הוא עיכל את העבודה שאנחנו צריכים עזרה רפואית! הוא סיפר לי שהוא חלם שנולד לנו תינוק ממש חמוד!!!!!!!!!!!!!!!! אין הוא מת לילד כבר! אני מקווה שהכל ילך חלק:)))))))))
איזה יופי!! את רואה כל עכבה לטובה עכשיו הוא מוכן נפשית לטיפולים ועם מוטיבציה וזה רק יעזור לכם לנצח!!