מעקב זקיקים שאלה קצת מוזרה..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,

בעלי ואני החלטנו לנסות בימים האחרונים להיות יותר ספונטניים.... בלי לחכות למעקב שיגידו שיש זקיק יפה...
    היום יש לי מעקב זקיקים + בדיקת דם בפעם השנייה
    ואני פתאום תוהה האם זה בסדר לנסות במקביל??
    האם מותר לקיים יחסים תוך כדי המעקב??

אשמח לעזרתכן....

10 תגובות
עמוד 1
  • הי גלית,
    זו לא דעה רפואית כמובן, אבל... איפה יכולה להיות כאן בעיה?? אלא אם את מתישה את בעלך עם 5 פעמים בלילה כך שכבר לא ישארו לו כוחות נפשיים ופיזיים לעבוד בביוץ עצמו
    לדעתי זה בסדר, ואפילו יותר מבסדר. אבל אם את צריכה דעה מומסכת בשביל השקט הנפשי - תשאלי בפורום השכן...
    בהצלחה!
    ענת
  • זה בסדר גמור
  • בהצלחה ....

חני
  • זה גם מה שאני מתכוונת לעשות...נמאס לי מסקס לפי המלצת הרופא
  • הי בנות,

חזרתי עכשיו ממעקב זקיקים
    והאחות אמרה שיש זקיק יפה והכל נראה טוב...
    עכשיו צריך לחכות לתוצאות של בדיקת הדם ולפי הבדיקה יוחלט האם אני צריכה להזריק לעצמי (אאוצ'...) זריקה שתעזור לתזמן את הביוץ...
    בכל מקרה אני ובעלי היקר החלטנו להמשיך להיות ספונטניים ולנסות יום כן יום לא מבלי לחכות להודעה רשמית מגברת ביצית

בקיצור מתוקות תחזיקו לי אצבעות שנצליח!!!!!!!!!!!!!!!!
  • גלית,
    אם את לא רוצה לענות אני יבין
  • נטלי,

זה בסדר לשאול... לא אני לא עוברת טיפולים
  • סורי... זה נשלח לפני שסיימתי

בקיצור אני לא עוברת טיפולים אלא רק מעקב זקיקים
    והיום פעם ראשונה אמרו לי שיתכן אני אצטרך להזריק לעצמי זריקה שבה יש הורמון יכול לעזור בתזמון הביוץ......
    אנחנו הורים לילד מתוק בן שנתיים שנולד בהיריון טבעי לחלוטין ובתוך זמן קצר נקלטתי אבל הפעם זה לא כ"כ הולך - כנראה שהגוף שלי עבר שינויים בגלל ההיריון והלידה

אחרי 9 חודשים של נסיונות התחלתי מעקב זקיקים שהראה שביוץ מתרחש מאוד מוקדם... החודש קיבלתי טיפול בכדורים שדחה את הביוץ ועכשיו אנחנו מחכים לראות תוצאות!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הבנתי.....
    שיהיה המוןןןןן בהצלחה!!!!!!!!!!
    מחזיקה לך
  • תודה מתוקה

בהצלחה לך ולשאר בנות הפורום!

המשך יום נפלא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה