שאלה לכל מי שכבר עשתה סקירה מאוחרת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות

עשיתי היום סקירה מאוחרת מורחבת פרטית- הכל ברוך השם יצא תקין, הכל הודגם, הכל נמדד והכל היה תקין לחלוטין.
    כל הבדיקות עד עכשיו גם היו טיפ טופ.

אז למה הרופא שלי ביקש שאני אחזור לעוד סקירונות בעוד חודש וחצי בקופה אבל אצלו??
7 תגובות
עמוד 1
  • אני אחרי קיסרי וכשעשו לי את הסקירה צוין כי היה קושי לראות משהו בגלל הצלקת של הקיסרי. אבל לא לחזור לסקירה נוספת.
    אם היה משהו לא בסדר הוא אמור להגיד לך.
    ואם הוא לא אומר זו רשלנות לפי דעתי.
    [

• למרות שהנטיה להיכנס לפחדים וחרדות מיותרים מוכרת לי מאוד, ושבמקרה שלך גם אני הייתי קופצת על ההזדמנות, נראה לי שאת יכולה להיות רגועה..
    אם הרופא היה רואה משהו חשוד - היה שולח אותך לסקירה ממוקדת,
    לחלופין, אם הוא לא היה מצליח לראות מספיק ברור, היה הופך אותך ואת הפשוש שלך שש מיליון פעם עד שזה היה מסתובב ומאפשר לבדוק את מה שצריך,
    בשלב בו את נמצאת כבר אפשר לראות את כל מה שצריך (הכוונה שלי היא שלא שעשית את הסקירה השניה מוקדם מדי) ולכן אין מה לחכות להתפתחויות..
    ובכל אופן אני חושבת שאילו היה עולה איזשהו חשש למשהו ספציפי, הרופא היה משתף אותך (נראה לי שהוא חייב בגלל האתיקה הרפואית וכל זה)
    לכן, אני חושבת שאת יכולה להירגע ולהינות מזה שהסקירה יצאה תקינה ומזה שהרופא שלך מספיק יסודי בשביל להביא אותך לעוד אולטרסאונד בשביל לבדוק משהו שקשור לקיסרי..
  • אני מסכימה
    ואני לא חרדתית באופן מוגזם (או שככה נראה לי)

וגם הרופא שעשיתי אצלו- דר' תדמור אם זה אומר לכן משהו, נחשב גורו בתחום של על קול, וגם נחשב פדנט ברמה מטורפת. אז זה אמור להרגיע כמובן.
    פשוט עם הילד הראשון זה לא היה ככה- עשיתי סקירה אמרו שהכל בסדר ויאללה להתראות.

אז זה מעלה מחשבות
  • יכול להיות שהוא רוצה שתחזרי לבדיקה נוספת בתשלום?

האם הוא מתכנן לגבות ממך תשלום נוסף על הבדיקה השנייה?

אני אמנם לא מכירה את הרופא, אבל שמעתי כבר על רופאים פרטיים שיודעים לעשות קופה על חשבון הדאגות שלנו...
  • אז זהו שלא
    הוא אמר לי לקבוע תור בקופה- כמו לבדיקת אולטראסאונד רגילה. אני לא חושבת שזה בתשלום אקסטרה.
    גם הבן אדם הזה עמוס במטופלות- אי אפשר לקבוע אליו תור אם זה לא חודש לפני
    אז אכשהו לא נראה לי שזה הטיפוס של לסחוט עוד כסף
  • אין לך בכלל מה לדאוג..
    גם לי זה קרה והרופא הפרטי אמר לי לקבוע עוד סקירה בקופת חולים-שהוא יבצע..
    כששאלתי אותו הוא פשוט הסביר לי שהוא עובד עם הקופת חולים שלי ושמגיעה לי עוד סקירה דרך הקופת חולים-סקירה שאת לא משלמת עליה אבל הקופה משלמת בשבילך לרופא..
    אז הוא הסביר שאם אני כבר באותה קופה שהוא עובד איתה שאני אקבע אצלו...
    אם הוא היה רואה משהו חשוד היה שולח אותך ישר לבדיקות ממוקדות יותר ולא לקבוע סקירה בקופת חולים..
    מקווה שהצלחתי להרגיע אותך,וסליחה אם חפרתי..
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • ממש לא חפרת. אפילו הפוך
    זה דווקא מרגיע לשמוע שיש עוד חוץ ממני
    זאת בדיוק הסיבה שבגללה שאלתי.

אני גם מאמינה שהוא היה אומר לי אם היה משהו. בימינו עם כל התביעות המשפטיות, להסתיר ולקחת על עצמך אחריו שכזאת נשמע לי אבסורדי
    אבל עדיין.... התחשק לי לשמוע "הכל אחלה נתראה בילד הבא" :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה