שיתוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות, כבר כמה ימים אני מסתובבת עם הרגשה נוראית (וזה לא קשור לשרשור מאתמול). ההרגשה שלי היא שפשוט אין מישהו שמבין את מה שעובר עליי.
    אז ככה:
    ביום חמישי, בעלי קיבל מכתב פיטורים. העסק שבו הוא עבד פשט רגל וכל העובדים פוטרו. אין לי מושג איך אנחנו הולכים לחיות. אמנם מגיעה לו אבטלה, אבל זה בחיים לא יכסה את ההוצאות שלנו.
    בגלל שזו פשיטת רגל, יקח משהו כמו שנה+ עד שהוא יקבל פיצויים.
    אני יודעת שזו לא בעייה בשבילו למצוא עבודה חדשה, וכבר יש מלא הצעות ממקומות שהוא עבד איתם, השאלה מה תהיה המשכורת, עד עכשיו הוא הרוויח מעולה, זה איפשר לי להיות בבית עם הילדים ולא לדאוג לפן הכלכלי.
    ביומיים האחרונים הוא המשיך לעבוד שם, הם היו חייבים לסיים את הסחורה, ופשוט לא ראיתי אותי, קם בחמש בבוקר, חזר בשתיים בלילה, אני פשוט קורסת.
    הבנים, בלי עין הרע, גדלים, הם זוחלים בכל הבית ופשוט קשה לי להשטלת עליהם, והם רק בני תשעה חודשים (מחר). אתמול, בזמן שהעברתי את דניאל לסלון, איתי התהפך עם הטרמפולינה, ואני מרגישה כ"כ אשמה, אשמה שקשה לי, אשמה שאין לי כוחות, אשמה שאין לי מספיק סבלנות אליהם.
    אני מתפרצת המון, עליהם, על בעלי, על אמא שלי.
    ואח"כ אני מרגישה פשוט דוחה, על זה שצרחתי על תינוק בן תשעה חודשים, שלא מבין מה אני רוצה ממנו, ואחרי הכל הוא פשוט מחייך אלי, וזה הורג אותי, אוכל אותי מבפנים ואני ממש שונאת את עצמי.
    אני מרגישה שנגמרתי, שפשוט אין לי יותר כח להתמודד.
    אני כל הזמן עייפה, כל הזמן בא לי לבכות.
    והקטע, שהבנים, שהם כ"כ פיצים, כבר עכשיו לא שמים על אבא שלהם. אם נגיד איתי עושה משהו ואני אומרת לו שאסור, אז הוא מפסיק, אבל אם בעלי אומר, הוא ממשיך בשלו, כאילו כלום.
    אני כל היום תקועה בבית. לא זוכרת מתי יצאתי פעם אחרונה עם בעלי, לבד.

סורי על החפירה, פשוט אין לי מקום אחר לשפוך!

13 תגובות
עמוד 1
  • אני אפילו לא יודעת במה להתחיל...

קודם כל, אני בטוחה שבעלך ימצא עבודה בשכר אפילו יותר טוב ממה שיש לו עכשיו, את בעצמך אומרת שיש מלא הצעות.. אז ייקח קצת זמן והוא יסתדר, לכולם יש תקופות...

לגבי להיות לבד- אני כ"כ מבינה אותך שאין לך מושג (בעצם אולי כן).
    אבל אני לא יכולה להזדהות לגמרי כי אני לא עם 2.
    אני עם אחת מרגישה לפעמים שאין לי כוח יותר...

העייפות מוציאה אותנו מדעתינו, ואנחנו מוציאות עצבים על כל העולם ואישתו, גם למי שלא מגיע.

אני יכולה להגיד לך שאת צריכה לבקש ממישהו לשמור על הבנים קצת ולצאת, לבד או עם בעלך, אבל אני מבינה שזה לא תמיד אפשרי ושאין כ"כ ממי לבקש (מכירה את זה על בשרי).

אז אני רק יכולה להזדהות איתך ולשלוח לך מלא
  • ויקי, זה טיבעי שבסיטואציה שנוצרה תהיה לחוצה ועצבנית...
    לא מספיק שאת צריכה להתמודד עם הבעיות של פרנסה גם גידול הילדים עלייך...
    את אומרת שלבעלך כבר יש הצעות לעבודה, אז אני מאמינה שדברים יסתדרו...
    כרגע אתם עוברים תקופה לחוצה של חוסר וודאות...
    תחשבי שכשוה יהיה שכיר יהיו לו שעות מסודרות ותוכלו לראות אותו יותר....
    ואם תצטרכו עוד השלמת הכנסה תנסי למצוא משהו קטן של כמה שעות בשבוע....
    תהיי כרגע לצד בעלך הוא עובר תקופה לא פשוטה, וכל פעם שאת מרגישה שבא לך להתפרץ על אחד הבנים פשוט תקחי נשימה עמוקה ותספרי עד 10.
    מבטיחה לך שהתקופה המגעילה הזאת תעבור....
    שולחת לך
  • בובה שולחת לך מליוני
  • ויקוש זו תחושה הגיונית ביותר.
    וכשאני עייפה ומותשת נפשית גם אני מתפרצת על הילדים ואח"כ אוכלת את עצמי על זה.
    אין מה לעשות את בן אדם.
    תנסי אולי לקחת נשימה עמוקה ולהיזכר שאלו רק תינוקות - לי זה עוזר בד"כ ומונע הרבה צעקות בבית.
    אני מבינ שהמצב קשה, החוסר ודאות מתיש ומעייף. אבל מאמי את בעצמך אומרת שיש הצעות.
    2 זה קשה. אפילו קשה מאד. תבקשי מחברה / משפחה / מישהו שיבוא לסייע שתוכלי לנוח. לשנות אווירה.

הבית שלי תמיד פתוח (אם את לא חוששת מ 3 כלבות ענקיות שלא מפסיקות לריב
    [

• נשמה שלי בכלל בכלל בכלל לא חפירה - אנחנו תמיד פה בשבילך

קודם כל אני שולחת לך את כל החיבוקים והחיזוקים בעולםםםםםםםםםם
    אני בטוחה שהתקופה המגעילה הזאת תעבור
    ובעזרת ה' תבוא עליכם תקופה טובה יותר - פרנסה טובה והמון אושר
    אחרי כל ירידה יש עליה ואחרי כל חושך מגיע האור
    הכי חשוב שתחזיקי מעמד מאמי

• אוי, מתוקה שלי! מצטערת כל כך לשמוע. איזו תקופה נוראית את עוברת

• אני אוהבתותך מאוד

• יפה שלי ההרגשה שלך כל כך טיבעית
    את מנהלת בית ומגדלת 2 ילדים זה לא פשוט בכלל