מה עושים בגיל חודשיים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני יודעת שכבר שיגעתי עם הנושא הזה, אבל כל הזמן יש לי תחושה שאני לא עושה מספיק עם אמילי...

כשהיא ערנית, אני שמה אותה עליי, מדברת איתה, שרה לה, אוספת ממנה קצת חיוכים ואז שמה אותה בפוף או במיטה כשהיא מתחילה להראות סימני עייפות (וזה קורה דיי מהר)

אותו הדבר עם אוניברסיטה- היא עדיין לא ממש מבינה מה אני רוצה ממנה, אבל כשהיא כן מסתכלת קצת, אז זה ממש גג גג 10 דקות ואז מתחילה לקטר.

על הבטן לא יוצא לי לשים אותה יותר מדי בזמן ערות, כי אני מחכה לפחות חצי שעה אחרי האוכל, ואז היא כבר מתחילה להיות עייפה ולא ממש לשתף פעולה, ועל הבטן זה כ"כ כ"כ חשוב...

אז מה אתן אומרות- מה אתן עשיתן איתם בגיל חודשיים?
8 תגובות
עמוד 1
  • לטייל בעגלה
    לדבר איתם
    לחבק ללטף
    לחייך להם
    לשיר להם
    לעשות פרצופים
    והכי הרבה - לבהות בהם בחיוך דבילי
    [

• טוב- אם ליבי אומרת- אז אני רגועה!!!

חולה עליך!!

אפשר בבקשה שתכתבי לי בפייס את הנייד שלך?
  • אני עם ליבי. היא עוד ממש פיצית, אין יותר מידי מה לעשות איתה בגיל הזה.
    וגם 5 דקות על הבטן זה טוב.

• בטח ובטח. אשלח לך בפייס את הנייד שלי. כרגע אני בעבודה ואין לי כאן אפשרות להיכנס אשתדל לא לשכוח היום בערב.
    ואת תמייייייייד מוזמנת להתקשר אלי.
    [

• ג'ני מתוקה אני באותו המצב כמוך...
    גם אופק בת חודשיים... אני עושה איתה את אותם הדברים שאת עושה, ותמיד מרגישה שאני לא עושה מספיק...

אבל כשחושבים על זה הן עוד ממש פיציות...

• מאמי אני בגיל הזה שמתי אותה מלא באוניברסיטה, הסברתי לה על הצעצועים ועשיתי לה קולות. גם שרתנ לה שירים על כל צעצוע למשל על הפרפר אז השיר בוא אליי פרפר נחמד. למשל על הצפרדע- קוואה קוואה קוואה צפרדע ירוקה קפצצצצצההה קפיצה וכו'

בכל אופן למה את חושבת שהיא לא מבינה דבר? אל תשללי בשבילה.

ושימי על הבטן כל יום. גם כמה דקות זה בסדר- לא להיכנע כלכך מהר. תצמידי לה את הידיים מתחת לכתפיים זה יעזור...

• מיכלי- אני האחורנה שנכנעת..

מי כמוני יודעת את החשיבות...

אני פשוט אומרת שהיא עייפה מהר מדי..

אבל הבנתי מהתגובות שמה שאני עושה זה בסדר פחות או יותר..
  • כןןןן ברור את עושה מעולה אני רק אומרת שאל תחשבי שהיא לא מבינה מה את רוצה ממנה כשאת שמה אותה באוניברסיטה. כי אז את חושבת שאת לא עושה מספיק וזה לא נכון

בכל אופן, הכל בסדר לאט לאט גם את תראי שהיא תרצה להגיע ולגעת בצעצועים ואת גם תוכלי לעזור לה לתפוס אותם.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה