ילדתי!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז לקח לי מאה שנה לעדכן, אבל הנס הגדול קרה וילדתי לפני שלושה שבועות. הלידה הייתה מתישה עד מאוד...הגעתי עם ירידת מים ללא צירים, נתנו לי פיטוצין והכאבים היו נוראיים, אז קיבלתי אפידורל...האפידורל השפיע עליי לא טוב ו"שיתק" לי גם את פלג הגוף העליון הימני ולכן היו צריכים להפסיק לי אותו...נכנסתי ללחץ היסטרי שאני משותקת, אבל זה עבר תוך כמה שעות והתחושה חזרה..אח"כ עלה לי החום ל-38.4 מה שהוביל לתת לי ולקטנה אנטיביוטיקה אחרי הלידה...חשבו לקראת הסוף גם לעשות ואקום כי היא הייתה בתעלה 3 שעות, אך המיילדת התעקשה לנסות בלי ואקום ובסוף הבובה שלנו יצאה..עם ראש קצת אסימטרי שבכלל לא ראיתי מרוב תשישות אבל הוא הסתדר...
    קיצרתי את הסיפור הארוך, גם כדי לא להזכר בחוויה הלא נעימה הזו...אבל כמו שאומרים הכל היה שווה בשביל לקבל את התינוקת המהממת שלנו
12 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב

• המון מזל טוב!

• מזל טובבבבבבבב :))

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• מזל טוב!!!

איך קראתם לה??
  • מזל טווווב
    שתדעו רק נחת מהנסיכה!!!!
    מה השם באמת???

• מזל טוב ,אושר ונחת

• מזל טוב!! נשמע באמת לידה סיוט............
    גדלו את הנסיכה בכיף
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • מזל טוב, המון נחת ובריאות!
    החלמה מהירה!

מה שם הנסיכה?

• מזל טוב מתוקה

• מזל טוב ושפע ברכות
  • קוראים לה - יולי

סתיו
  • ברוכה הבאה ליולי!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה