מזרן פעילות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
14 תגובות
עמוד 1
  • נראה לי בכל חנות שמוכרת מוצרי תינוקות... גם כפר השעשועים לפי דעתי יש. המחירים מאוד משתנים את יכולה למצוא ב300 ואת יכולה גם ב150 לפי דעתי.

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • תעשו טיול למיי בייבי בירכא
    מאוד זול שם ויש כאלה

• ואם באזור השרון - בתינוקי במגדיאל יש כמעט הכל עם המחירים הכי סבירים שיש. אפשר תמיד להרים טלפון לפני הגעה ולוודא שיש מה שצריכים.
  • אני יודעת שיש כזה ב"בייביז" ב 140 שח גודל 1.20 על 160 אם אני לא טועה

אבל אני עשיתי טיול לירכא וקניתי 1.50 על 1.80 ב 150 שח -שזה פי אלך יותר שווה.

• רק הנסיעה לצפון עולה כמו המזרן
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • צודקת אבל אצלי זה היה במקקרה שהלכנו לבקר משפחה בצפון- אז יצא לי בטוב
    זה לא היה במיוחד לשם
    כי זה באמת ר-ח-ו-ק!

• בסביבות 200- 250 ש"ח שווה לך לבדוק בבייבילנד בנתניה בבניין של קופ"ח מכבי יש לו כזה ולדעתי המחירים אצלו ממש זולים ואפשר תמיד להוריד אותו
  • אני זוכרת שגם אני רציתי כזה וזה היה ממש יקר.....אז הוצאתי סדין או שמיכה, לפעמים הרמתי את המזרן עצמו של המיטות יחיד - ושמתי אותה על זה
    פייס: ortal_hori
  • הסוג מזרנים הזו הוא לטעמי קצת דק ואחרי כביסה או שתיים (כי מה לעשות בורח על זה לפעמים פליטות, קקי או פיפי וכו) זה מוציא מן כדורונים כאלה על הבד..לחברה שלי יש והיא לא מרוצה
    כשינאי היה פיצפון קניתי מזרן פעילות ממש מעולה...עבה יותר (עכשיו חורף זה חשוב) ועלה לי רק 120 ברב-קט. ממליצה. אחכ מגלגלים אותו וקושרים בסרט שהם מביאים ומאחסנים
    תראי, כזה
    http://www.badongo.com/pic/14058894

• לירוני גם לזה התכוונתי, מזרן כזה!
    אין לנו רב קט באיזור איזה באסה
  • ראיתי אותו במלא חנויות, זה לא ייחודי לרב קט.אבל הוא הכי מומלץ.....מבחינתי
    והיו לנו 3 מזרנים מסוגים שונים

• לירוני יש לך מושג מה הגודל שלו?

• וואוו איזה מזרן מהמם!

למה אין סניפים? יש בחדרה, נתניה, הוד השרון, פתח תקווה
    פייס: ortal_hori
  • ענבלי אין לי מושג לגבי המידות...לדעתי הוא מעט יותר קטן ממה שאת פרסמת שאת רוצה
    אבל לא משמעותית...הוא עדיין יחסית די גדול
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה