משחקי יום הולדת? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אנחנו עושים לשחר שבת יום הולדת עם כל הבני דודים... יש קשת די רחבה של גילאים וחשבתי באחת הארוחות של שבת להפעיל קצת את החבר'ה כולל את אחים שלי. יש לכן איזשהו רעיון? נניח ביומולדת שלי בעלי ביקש מכל אחד להביא הפתעה לפי אותיות השם שלי ואז כל אחד בירך ונתן לי מתנה. אז משהו כזה... וכמובן אח"כ עוגה להרים אותו וכו'...
    מה מציעות?

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
19 תגובות
עמוד 1

• חבילה עוברת הילדים מאוד אוהבים
  • כאן יש רעיונות נחמדים-
    http://www.keshetz.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=229126&depart_id=1127
    החנות שלי באטסי-בואו לבקר!!!
    http://www.etsy.com/shop/michalitay
    קוד הנחה לפורום-forum10
    10% הנחה בקנייה
  • אחותי עשתה שבוע שעבר יומולדת לאחיין שלי, והם עשו חבילה עוברת, פנטומימה של ספרי ילדים (היה ממש מצחיק) גם הגדולים השתתפו וגם הקטנים! (בעיקר הגדולים חחחח), היה גם תשבץ עם שאלות על הילד, נראה משהו כזה...

_ _ _ _ ש _ _ _
    _ _ _ ח _ _ _
    _ _ _ ר _ _ _ _ _ _

ושם משפחה כנ"ל

(ולא, לאחיין שלי לא קוראים שחר, אבל רציתי שתראי איך זה אמור להראות)

מקווה שזה עזר קצת.

רותי
  • אוי חבילה עוברת זה רעיון מעולה. וגם הם ישתפו פעולה
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • לא ממש פעילות אבל חייבת להראות לך את האתר המגניבבבבבבבב הורססססססס הבא:

http://ohhappyday.com/category/diy-projects/

מלא השראה!!!!!!!!!!!!!!

• האתר הזה לא מתאים לפעילות בשבת... ובעצם הוא לא מתאים לי בכלל כי יש לי 2 ידיים שמאליות לגמרי
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • שתי ידיים שמאליות זה בעיה

• אה ושמחה שהבראתם

• בחבילה עוברת שמים בד"כ נייר דבק, לא? לפחות בשביל להדביק את הפתקים...
    את יכולה לעשות להם תחרויות היתוליות כמו לקפוץ בשקים או ללכת עם כף עם ביצה (או כדור) או להמחיז כולם ביחד איזה סיפור (אליעזר והגזר מצוין) או לבקש מאחד האחים שלך לקחת על עצמו את ההפעלה

• בחבילה עוברת אני יעטוף בלי לשים נייר דבק...
    אני לא רואה את אחותי בת 43 קופצת בתוך שק
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • אופס, לא שמתי לב שהפעילות היא בשבת, אז התשבץ ממש לא מתאים...
  • בשבת אמור להיות יום נעים כך שאפשר להיות גם בחוץ.
    יש גם את המשחק ששמים בצלחת סוכריית טופי ומעליה קמח וצריך לנשוף עד שהיא מתגלה, ויש להכניס לבקבוק נר שתלוי כמו זנב
  • אוי הקמח עם הסוכריה
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • מה בטח- גם שלי בן, וזה מה שהוא קיבל, טירה

• לא לא הוא צריך כלי תחבורה הילד הזה... אני מנסה להתפשר איתו על מכונית הוא ניסה לבקש (לפני המשאית זבל) טרקטור עם מחרשה
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • בשבת חנוכה אפשר לעשות משחק סביבון משפחתי (אולי לשחק על מטבעות שוקולד)
    אפשר לעשות קישוט סופגניות- לשים על השולחן כל מיני דברים טעימים כמו סוכריות צבעוניות, ריבת חלב, עדשים- וכל אחד מקשט לעצמו סופגניה.
  • נראה לי שהמשחקי יומולדת הקלסיים יהיו מעולים בעיקר אם אחים שלי גם ישתפו פעולה ולא רק הילדים הקטנים. וכמובן חבילה עוברת שזה מצוין לכולם. רציתי משחר כלשהו שקשור ליומולדת ולא סתם המשחק סביבון. שחר מאוד אוהב להיות במרכז וככה הוא ירגיש יותר טוב
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • אם את רוצה יש לי אחלה משחק בינגו של חנוכה, הכנתי לגן של ליאל שנה שעברה, את יכולה להדפיס ולשחק עם כולם (כמובן שבמקום לסמן בטוש, כי היומולדת בשבת
  • שלחי - למה לא...
    [email protected]

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה