שאלה על מקלחת.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מתקלחת במים חמים..ממש רותחים לפעמים.. אתן חושבות שזה משפיע על בוטן??
    הוא מרגיש את זה?
    יכוליות שזה לא טוב?
6 תגובות
עמוד 1
  • מים רותחים מעלים את לחץ הדם של האישה וזה לא הכי טוב לעובר, אבל נראה לי שאם זה לממש דקות ספורות ולא מקלחת של 20 דקות אז זה לא מזיק, גם אני אוהבת להתקלח במים רותחים! (כמובן שאני לא רופאה וזו רק הדעה שלי)

רותי
  • אני חושבת שאין מניעה להתקלח במים חמים/רותחים כל עוד זה לא ישירות על הבטן, בג'קוזי וכד'.

• מים חמים דוקא מרחיבים כלי דם ועל כן מורידים את לחץ הדם...
    אל תתקלחי שעות. אני מתקלחת במים חמים חמים כי ככה אני אוהבת אחרת קר לי. אחרי המקלחת אולי כדאי איזו כוס מים כי המים החמים גם מאדים אותך...
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • גם אני מתה על מקלחות חמוווותתתת אשששש,עכשיו בהריון אני יודעת שלא מומלץ, לכן לא עושה אמבטיות ומשתדלת לעשות פחות חם מהרגיל
  • תשתדלי לעשות מקלחות פחות חמות ממה שאת רגילה
    ויא נעלמתתתתתתתתת שנים לא דיברנו

• פאדיחות לי, כמו שאמא של שחר אמרה, זה מוריד לחץ דם, אני ממש מבולבלת בזמן האחרון, נראה לי אני מתחילה לקבל טמטמת או שכחת הריון!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה