החזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר,

מחר אני עוברת החזרה שנייה אחרי סבב ראשון שלא הצליח.
    אני פוליציסטית ויש לנו בעיית מורפולוגיה קשה (1%), נוצרו 12 הפריות איקסי ו2 רגילות ועדיין לא יודעת מה מצב העוברים.
    בהחזרה הראשונה החזירו 2 עוברים (איקסי) 4 תאים והייתי רוצה לעשות כמיטב יכולתי לשכנע את הרופא שלי להגדיל את הסיכוי ולהחזיר 3 עוברים. אני מודעת לסיכונים, אך מבחינת הגיל שלי (34) והנתונים המורפולוגים לא אוכל לקבל עוד סבב שלילי ושוב הורמונים. כמובן שתהיה שימחה כפולה אם היו תאומים! אנחנו רוצים 3 ילדים ורק בדרכנו אל הראשון..
    מה הסיכוי לשכנע את הרופא להחזיר 3 עוברים ומה השיקולים שלו?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    אין כאן עניין של שכנוע. מדובר בהוראות די ברורות של משרד הבריאות שהן על תקן חוק. מי שעובר על תקנות אלא הוא על תקן של מפר חוק.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה