היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כבר שלושה ימים שיש לי כאבים בבטן ואני לא מצליחה לישון כמו שצריך. אתמול בלילה הכאבים התחזקו ברמה שבכיתי את נשמתי. היום בבוקר התקשרתי לרופאה שלי שתכין לי הפניה לרופא נשים. היא ביקשה שאתאר את הכאבים אז תיארתי. הכנתי את אמא שלי שהיא צריכה לבוא איתי לקחת את ההפניה ומשם לרופא נשים לבדוק שהכל בסדר עם הקטנה(כמובן שהיא הייתה מוכנה תוך עשר שניות מהלחץ..) ,. הגענו למרפאה חיכיתי ברכב בזמן שאמא שלי הלכה להביא את ההפניה. הרופאה נלחצה מהתיאור שלי שהיא הפנתה אותי למיון. חשבתי שזה שטויות ואין להם מה לעשות איתי, כמובן שטעיתי. מסתבר שהייתי מיובשת רמה אחת פחות מהרמה הכי גבוהה, אתן קולטות?? קיבלתי 2.5 שקיות עירוי קפאתי מקור אבל הכאבים תודה לאל חלפו. עשו לי אולטרסאונד וברוך השם הקטנה בסדר. אבל עכשיו שוב חזרו לי הכאבים
4 תגובות
עמוד 1
מאמי מ-י-ם המון המון מים ולנוח כמה שיותר...
זה לא צחוק, אם הכאבים מתגברים תסעי למיון היה לי את אותו הסיפור ואני לא רוצה לספר לך מה היה קורה אם לא הייתי מקבלת עירויים .........
תרגישי טוב
הי כמו ששירה רשמה לשתות גלונים של מים חסר לך להתיבש
מאתמול אני מחוברת לבקבוקי מיים. השהייה בבית חולים כל כך הלחיצה אותי שאין מצב שאני חוזרת לשם.
הי, תקשיבי, אני מבינה מאוד כמה שזה קשה לשתות הרבה מים, במיוחד במזג אוויר כזה שלא חם! א-ב-ל...אין ברירה!!!!!!!!!! את חייבת לשתות והמון כדי לא להתייבש כי התייבשות גורמת לצירים מוקדמים ובשבוע שלך,זה הדבר האחרון שאת רוצה