עצות דחוף! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב, אז הגענו לגיל 3 חודשים+
    בן פורת יוסף נהוראי כבר עצמאי לגמרי - משחק תופס מסתכל ומגרגר.
    אבל מה שלא השתנה זה הבכי שלו בכל פעם שאנחנו עוזבים אותו לבד על האוניברטיסה או במיטה.
    ולא תגידו בכי בקטנה - בכי הולך ומתחזק עד שנהיה ממש צרחות והוא לא מוותר העקשן שלי

8 תגובות
עמוד 1
  • אצלי בדיוק אותה הבעיה!!!!!! מצטרפת לשאלה

• תנסי להשאיר אותו בהתחלה לבד על המשטח פעילות\אוניברסיטה ותתרחקי קצת אבל תשמרי על קשר עין, וכל פעם תנסי להתרחק בהדרגה.

אולי הוא מפחד שאת נעלמת לו בבת אחת.
  • ג'ני אני יושבת ממש מולו, על השולחן והוא על המשטח
    כל עוד אני לא מסתכלת עליו ומשחקת איתו הוא פשוט בוכה
    כאילו משעמם לו. קניתי לו את כל המשחקים בעולם והוא לא מוכן להסתכל

• שירוש אומרים שזה לא טוב לשים הרבה משחקים
    כי הוא עלול להשתעמם מהר מאוד מרוב גירויים ירצה יותר ויותר זה גם עלול לעורר הפרעות קשב וריכוז נסי לשים לו משחק אחד או שניים לכל היותר וזהו

• ענבלי אם עכשיו הוא לא מתייחס מה יהיה עם משחק אחד?
    יש לו קרנבל על המשטח חחחחחח אני מתה על הסנוב שלי

• שירה, באמת כדאי לשים לא יותר מ-2-3 צעצועים בבת אחת, ומידי פעם להחליף צעצועים. נסי להכיר לו צעצוע אחד - שחקי איתו קצת, תראי לו ותני לו לגעת, ואז תניחי לו לשחק בו לבד. אולי הוא ימצא בו יותר עניין. אם הוא בוכה אז תנחמי אותו ותחזרי לעניינייך, והכל בחיוך - את לא מענישה אותו, את נותנת לו לשחק ולהנות. שיהיה בהצלחה!

• שירוש,
    כמה שיש משחקים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה