inbal1234 - בקשר לריצוף אמבטיה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי,
    קודם כל מזל טוב על דירה חדשה, שמעבר יעבור בהצלחה, ושתדעו רק שמחה אושר בבית הזה.
    שנית, לגבי ריצוף. אני בדיוק באותה סיטואציה (אומנם עברנו לפני 10 חודשים).
    ריצוף היה אמור להיות יפה שחור, אבל הבאנו שיפוצניק לעשות תיקונים של פסיפס וכנרא ליכלך עם חומרים שלו את כל הריצוף,
    גם הוא אמר לנו לנקות עם חומצת לימון, ניקינו.
    אחרני שמנקים עם החומר השה הריצפה נראת יפה, אבל רגע אחרי מטפטף מים או מעבירים סמרטות...הכול במראה מלוכלך עם סימנים לבנים.
    אז, תגידי, הפיתרון היחידי זה להחליף?
    איך אני מתבאסת מהריצוף הזה.....
    תגידי ואם להחליף, אז צריך לעקור את הקרמיקה או שתעשו הדבקה?
    הדבקה מעלה את גובה הריצוף למעל גובה של הבית, וזה לא טוב :(
    מה לעשות? איזה באסה? אוףףףףףףףף........
3 תגובות
עמוד 1
  • עוד משהו,
    שאלתי לפורום לריצוף של אתר "אדירה" לגבי הבעיה. הינה מה ענו לי.

"התופעה מאד שכיחה באריחי אנטי סליפ, יכול מאד להיות כי עדיין ישנן שאריות מחומרי הבנייה ובעיקר מהרובה, החומר שיפוצניק אינו חומר טוב מספיק להסרה של שאריות בנייה. יש כמה אפשרויות לטיפול בבעיה. אנא צרי עימי קשר בטלפון 03-9071353 או במייל על מנת שאוכל לפרט יותר על כל האופציות. בברכה, רן. "

האמת טרם פניתי אליו, אבל לפני שאתם מחליפים אולי כדאי באמת לשאול מה עוד אפשר לעשות.
    היום אני אנסה גם לדבר איתו.
  • קודם כל תודה על האיחולים

• זה רק בחדרי אמבטיה.

התקשרתי לבחור, גם כן, הוא אומר שהוא צריך לבוא ולראות בגלל המורכבות העיניין,
    ביקור עולה 250 ש"ח.

שאלתי אם יש מה לעשות, הוא ענה שאם האריחים לא הגיעו ככה ממפעל אז כל מצב הוא הפיך.
    לא כל כך מאמינה, רוצה העיקר לבוא ולקבל 250 ש"ח.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה