היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לקנות לי בגדים...אבל זה לא בעייתי? מצד אחד- אני לא יכולה לקנות בגדים לעכשיו כי אני אתרחב אח"כ יותר,לא? מצד שני- נראה לי מוקדם מידי ללכת לחנות של בגדי הריון...... וגם אם אני אקנה עכשיו-מי אמר שאח"כ זה גם יעלה?
6 תגובות
עמוד 1
מאמי מכנסי הריון תמיד יש להם גומי שאת יכולה להגדיל אותם בהתאם למידה שלך אני למשל קונה בהתחלה וממשיכה ללבוש עד הלידה
את יכולה לפנק את עצמך גם עכשיו וגם בהמשך....
למה מוקדם לחנויות לבגדי הריון? אני רק בשבוע 15 וכבר קניתי ברמי לי מכנסיים.... המגמה היא התרחבות אז חבל לקנות בחנויות רגילות משהו שעוד חודשיים לא יעלה עלייך.... חוצמזה ברמי לי יש בגדים מאוד יפים להריון.. לא התאפקתי
קניתי בשבוע 17-19 בערך מכנסיים והם עלו עלי עד הסוף.. לגבי חולצות- חולצות רגילות ארוכות וטוניקות.
לדעתי כדאי לקנות 2-3 זוגות מכנסיים שמיועדות להריון ולרוב הן מחזיקות עד הסוף. לי החזיקו
אין בעיה לקנות עכשיו, הרי מה שגדל או אמור לגדול (בד"כ) זה רק הבטן, ובכל בגדי הריון יש גומי שמספיק מבטן קטנטנה לבטן גדולה של חודש תשיעי, אני קניתי בהריון של ליאל בשבוע 16 שתי חצאיות שלבשתי בכל ההריונות מההתחלה ועד הסוף!
עכשיו לא עשיתי קניות, לפחות לא בחנות, לקחתי את הבגדים של אחותי ויש לי מלא חצאיות וחולצות שהיא הביאה לי!
וחולצות אני לובשת את הרגילות שלי, אין טעם לקנות חולצות להריון, העיקר שהם יהיו יותר ארוכות ואז לא עולות וחושפות את הבטן.
ואין כאן מוקדם או מאוחר, אצלי גם כשלא הייתה לי בטן לא סבלתי את הבגדים הרגילים שלי, הייתי חייבת גומי בחצאיות כי אחרת הרגשתי שאני נחנקת, ויש כאלה שלובשות את הג'ינס שלהם (בד"כ אלה שאפשר לשנוא