בנות חיבוקים דחוףףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף בנות אני מרגישה שאני טובעת!!! אני פשוט ספינה ששוקעת למטה יותר ויותר!
    אתמול לבעלי היתה חתונה של חבר מהעבודה....
    עכשיו כל השבוע הזה הוא בקורס בהרצליה ככה שיוצא מוקדם וחוזר מאוחר...
    יצא שהייתי לבד בבית כי אין את הרכב הוא אצלו עם אגמי כל היום וכמו שכבר הבנתן עוברת עליה תקופה מתישה!!!
    קיוויתי שהיום יעבור לי בקלות יחסית אבל ממש לא...
    קילחתי את הילדה בערב נתתי בקבוק הרגעתי ונתתי לה להירדם לבד במיטה ו- הצליח כבר חשבתי גיליתי את אמריקה!!!!
    שבע הילדה ישנה ואני בעננים.. הזמנתי לי סושי ו... איך שהסושי הגיעה הילדה מתעוררת בצרחווווות, ומשם עד 12 בלילה רק צרחות אני מנסה להרגיע על הידיים לא הולך שמה במיטה צורחת לא משנה מה עשיתי לא היה בסדר בשבילה
    בסוף נרדמה בשעהה שתיים עשרה ושלחתי לבעלי הודעה שיכנס בשקט ויהיה בשיא השקט כי אגם ישנה סוף סוף והוא ענה ברור מאמי אל תדאגי לא תרגישי שהגעתי!
    הגיע ב- 1:10 בלילה מזמזם בפעמון של הדלת

23 תגובות
עמוד 1
  • ווואי יפה שלי את צודקת בכל מה שרשמת!!!
    אני קצת בעולם אחר, בעלי לא שותה ואף פעם לא שתה, לא מכירה את התגובות
    אני יודעת שלפעמים הבעל צריך את היציאה והמשקה נגיד
    אבל אם הוא הגיע למצב של ליפול על הרגליים זה כבר חוסר אחריות
    הוא אבא עכשיו הוא נשוי הוא לא רווק...
    ולפעמים יש מעידות, ואין הרבה מה לעשות
    אני בטוחה שהוא יקום בבוקר סחי תדברי איתו- או שהוא יקום לך עם האנגובר וואה וואה

בקיצור תעשי מה שאני וסיון עושות
    סידרת חינוךךךךךךךךךךךך
    טירונותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
    ברבאקקקקקקקקקקקקקק

• אלפי
  • ירדן את מרשה לי לנער אותו?

• סיון תנערי אותו תשטפי אותו מצידי את יכולה לזרוק אותו גם לאן שאת רוצה אחרי הלילה או שהוא מתאפס או שלום ולא להתראות....

• אז אפשר לשלוח לו הודעה?

• מאמי אל תכעסי עליו - הוא כניראה רצה להנות בחתונה לזרום עם החבר'ה
    זה לא שהוא בא לך כל ערב שתוי ומקיא את הנשמה
    זה קורה
    לגבי אגמי מעניין מה יש לה שהיא לא רגועה
    שולחת לךך

• עזבי חיים שלי לא כדאי בעיקר כי אין לי חשק אפילו לדבר איתו..
    יהיה בסדר...

• קבלי מליון חיבוקים

אוהבת אותך ומקווה שהכל יסתדר בקרוב...

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.

• [

• חחח מיצי...
    הוא נסע לקורס שלו בשמונה בבוקר... קם כולו הפוך עם עיניים נפוחות
    ביקש נשיקה ונשלח לקיבינימט
    אני מסכימה איתך אין בעיה לשתות אין בעיה להנות אבל הכל במידה שים את עצמך רגע במקום בוגר ותגיד רגע יש לי תינוקת בבית אני צריך להיות מספיק אחראי לכך שלא יהיו בעיות..
    ואם הילדה היתה ערה כל הלילה ואם הילדה היתה עם חום חס וחלילה מה הוא היה ישן ואני אמורה לעבוד מסביב לשעון 24/7??
    לא נראה לי וגם אני רוצה את היום חופש שלי פעם ב.... אני מקבלת אותו?
    הוא מציע לי ללכת לאנשהוא ולשמור על אגם? הוא יודע להכין מטרנה? אז לא התשובה לכל השאלות האלו זה לא....
    ולמה? מה אני פחות חשובה פחות מתייאשת?..
    הכי מעצבן אותי זה שאם יש ערב קשה עם אגם ויש הרבה בזמן האחרון מסכנה שלי.. אז אחרי גג גגגגגג שעה הוא מתייאש ומתעצבן
    ושאני אומרת לו שזה לא לעניין הוא אומר לי גם את נשברת לפעמים.. נכון גם אני נשברת ומתעצבנת מתיסכול אבל אני פה כלללללללללללללל היום מתמודדת עם זה אתה פה שעה מתמודד עם זה אז יש לך זכות לחטוף ג'ננה? לדעתי לא!

• אגב, גם בעלי משום מה פחד להכין לה בקבוק במשך הרבה זמן, כאילו זו משימה שצריך בשבילה דוקטורט. תמיד הוא תרץ את זה ואמר שהוא מסתבך עם ההרכבה של הבקבוקים - מי ישמע, יותר מסובך מלכתוב תוכנה במחשב...
    יום אחד פשוט נמאס לי, שאלתי אותו אם יש לו אגודל ואם האגודל שלו זז ואמרתי לו שזה כל מה שצריך כדי להצליח להכין בקבוק
  • וואי מתוקה אין לי מילים חוץ מלהגיד לך שאת צודקת!!!!!!!
    הייתי הורגת אותו....חייבת לציין שצחקתי כשקראתי שהוא צלצל בדלת.....
    /

[
  • מתוקה שלי - מותר לשאול בת כמה את?
    פייס: ortal_hori
  • כן אפשר לשאול אני בת 25

• הי חמודונת,
    קראתי את ההודעה ומש ראיתי את העלבון והכעס שזועק ממנה... קבלי ממני מיליון

ברור שאני מבינה אותך... להיות כל היום בבית עם הנסיכה, שאת אוהבת מאוד וגם מתישה אותך, מגיע לך לקבל קצת עזרה ואם היא לא מגיעה ממנו, אז כן- מותר לך גם לדרוש אותה! אל תוותרי- שידע להכין בקבוק, שיאכיל אותה מדיי פעם, שיטפל בה כשהיא מתעוררת ושידע להרגיע אותה. זה גם התפקיד שלו!

לגבי האלכוהול, אני יודעת שזה מרגיש שהוא התנהג כמו נער בן 16 בלי דאגות, ממש כאילו את אמא לשניים... מצד שני, אני יודעת מה זה לשתות קצת יותר מדיי בלי להרגיש ואז להקיא את נשמתי. נראה לי שהוא מרגיש ממש רע עם ההתנהגות שלו אתמול, ואם לא- אז את צריכה להזכיר לו אותה ולגרום לו להתחרט. פשוט תבקשי שלהבא ישלוט בעצמו קצת יותר כשאת לא נמצאת, כדי שתוכלי לסמוך עליו.

מעבר לזה, ברור שאת אוהבת אותו המונים וזה לא ישתנה, לכן הדרך היחידה לפתור את זה היא באמצעות שיחה, ואין לי ספק שתצליחו...

יפעת.

• וואי הוא יצא ממש לא בסדר :/
    קחי אותו לשיחה ותנערי אותו קצת... שיהיה קצת יותר אחראי!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה