מתגוררת בחו"ל - האם לחזור לסקירה מוקדמת? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• שבוע שביעי, אני מתגוררת בחו"ל ומתלבטת האם לחזור לארץ לעשות סקירה מוקדמת, שלא ממש נפוצה כאן. יתר הבדיקות קיימות. אשמח לשמוע גם מבנות הפזורה אילו בדיקות עשו בארץ
5 תגובות
עמוד 1
  • איפה את גרה?
    סקירה ראשונה עושים סביב שבוע 16

• היי גם אני גרה בחול.
    הכול עשיתי כאן,כול הסקירות כול הבדיקות,ממש מרוצההההההההה
    רק מאחלת לי לידה קלה.
    הכול תלוי במקום שאת גרה,לא הייתי חוזרת בשביל זה לישראל.סקירה מאוחרת עשיתי בשבוע 24 היה מדהים.
    בהצלחה

• אה ושכחתי,אם הם ראו הכול בסקירה מוקדמת,אז הם לא עושים סקירה מאוחרת.אצלי הוא לא ראה את כול חדרי הלב,ולכן זימנו אותי לסקירה מאוחרת.
    אין לך מה לדאוג אם הכול בסדר.

• מצטרפת לשאלה של עירית.

אם יש אפשרות להגיע לכאן - הייתי עושה את זה (יש לך גם באותן שבועות את בדיקות הדם + חלבון עוברי)

[email protected]
    פייס: ortal_hori
  • הי,
    אני יודעת שבחו"ל בדרך כלל עושים פחות בדיקות ופלות אולטרסאונדים ממה שנהוג בארץ.
    אם יש לך בארץ רופא שאת סומכת עליו, הייתי לוקחת חופשה קטנה ועושה את זה.
    סקירה ראשונה בעיניי היא בדיקה מאוד חשובה, בה בודקים את כל האיברים, הפנימיים והחיצוניים והיא נחוצה.
    אם את יכולה לעשות אותה שם אפילו באופן פרטי, אולי עדיף לך...אם לא, היתי כן חוזרת.
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה