אוףף!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול בערב עוד הכל היה בסדר...
    אכל ארוחת ערב, הלך לישון ב - 20:30, לא התלונן על כלום.
    פתאום, ב - 23:30 אני שומעת אותו נחנק. רצתי לחדר - וחשכו עיני. הכל קיא... וקיא... על עצמו, על המיטה, על כל המצעים, הבובות, המזרן, הרצפה...
    הלכנו לשירותים, ושם הקיא עוד כמות כזו.
    טוב, מסכן שלי. התקלחנו, החלפנו פיג'מה, בתענוג שלי ניקיתי את המיטה כמה שיכולתי, שטפתי רצפה...
    הוא הלך לישון איתי (הרי בעלי במילואים... ).
    ב - 2:30, שידור חוזר.
    למזלנו, הספקנו את כמות הקיא הרצינית לעשות בשירותים... אבל - הפתעה!!!! גם שלשול בלתי נשלט... טוב. סט שני של פיג'מה, תחתונים, גרביים... וילד אחד מסכן בצבע ירוק חולני.
    טוב, לא אתאר לכן את כמות הכביסות, שטיפות ונקיונות...
    4:30 - שידור חוזר לחוזר.
    מסכן קטן...
    בכיתי איתו...
    "אמא, יוצא לי קקי מים..."

ועכשיו לשאלות:
    1) איך מכבסים שמיכת פוך טבעי? חשבתי לשים בקערת כביסה עם הרבה מים ומעט סבון, להשרות קצת, לשטוף, לסחוט ממש מעט, ולייבש כל היום בשמש. אני בכיוון?
    2) אחרי הלילה הזה ומה שהיה בו, עד עכשיו - שעה 9:30 בבוקר - שתה כוס תה חם עם מעט סוכר, זה מספיק? או לנסות לדחוף עוד נוזלים, או לא צריך בהיסטריה?

והתקשרו בבוקר מהגן ש"איפה אנחנו?" והם יוצאים היום לזרוע זרעים בגינה... אוףףףףף!!

יום מקסים לכולן!
28 תגובות
עמוד 1
  • איזה בעסה
  • את מכירה תכשיר שנקרא "מינרלי":
    http://www.cts.co.il/?CategoryID=181&ArticleID=289

הוא מעולה למקרים של שלשולים והקאות, במיוחד אצל תינוקות וילדים.
    הוא מחזיר מינרלים לגוף.

מעולה לתת תה קמומיל עם טיפה סוכר, מרגיע את הבטן, בדוק
  • קרה לי אותו דבר עם מוריה שבוע שעבר
  • אוי, רחמנות...מסכנצ'יק.
    לתת כל פעם קצת מים, תה, משהו...ומינרלי טוב במקרים של שלשולים, מונע התייבשות. לתת במזרק כל פעם קצת. כי טעים זה לא.

שמיכת פוך טבעי עדיף לייבש בשמש, ואח"כ לניקוי יבש. זה מה שאני עושה...

החלמה מהירה
  • אויייייייייייייייייי ממי

• יווו נשמע סיוט
    אני גם ממליצה לך לתת לו את תוספת מינרלים..כמות כזו של הקאות ושילשולים דיי מפחידה

לגבי כביסה של שמכת פוך..לא ניסיתי תמיד מסרתי את זה לניכוי יבש..עד שנשבר לי ועברתי לשמכות פוך סינטטי

אבל מה, כבסתי כריות פוך טבעי אבל יבשתי אותן במייבש יזאו כמו חדשות.מנופחות כמו כדור
  • החלמה מהירה
  • החלמה מהירה לנסיך

עיצות על פוך כבר נתנו.
  • תודה בנות,
    שיואאוווווווווווווווווו איזה סיוט זה הוירוס המזד*** הזה!! לא להאמין!!!!!!!!!!
    הוא סמרטוט, וגם אני כבר בחצי הדרך לסמרטוטיות...
  • גם טל היה ככה שבוע שעבר. אבל הוא שתה. כמעט לא אכל... הכנתי לו הרבה תה מלואיזה מהגינה ומה שאכל היה מבחינתי רווח נקי למרות ש10 דקות אח"כ הכל היה בחוץ
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • אווי, מסכנצ'יק!! ממש וירוס ^&$*##

קודם כל מינרלי! שיסיים כמה שיותר בזמן קצר, כל 10 דקות מזרק או שלוק...
    זה עוצר את הכל, והמון מנוחה, קצת לימון בכוס מים קרירים גם מרעננים וגם מחזקים.

לגבי הפוך - צר לי אין לי מושג
  • מסכנוני

איזה חוסר אונים מצד הקטנים האלו..

ניתנו כבר כל העצות המוכרות לי (גם אני שמעתי על כדורי טניס לפוך במייבש)

אז נשאר לי לאחל החלמה מהירה מהירה!!

תרגישו טוב!!
  • החלמה מהירה

• פייס: ortal_hori
  • החלמה מהירה
    ]
  • אוייי איזה מסכנולי
    "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים,
    בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים.
    ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת,
    מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."

• וואי ווואי.....מסכן וגם את
  • אוי מסכני
    החלמה מהירה

• מקווה שהוא כבר מרגיש יותר טוב

• איך כל הדברים "הכיפיים" האלה קורים כשהבעל במילואים?????
    החלמה מהירה לאור המתוק!!!!!!!!!! וקישטא לכל הוירוסים

• החלמה מהירההההה לאור המתוק

בהחלט לא נעים
  • שיואאאאאאאווווווווווווווווווווו בנות, אני כזו סתומה בלחץ לפעמים, שזה פשוט לא יאמן!!!!!!!!!!!!!!!
    טוב, אז אחרי יום משש בבוקר שהוא לא הקיא (שלשל קצת, אבל בקטנה - לעומת הלילה) ושתה קצת תה, אכל חצי עוגיה יבשה וחצי כף אורז בצהריים, החלטתי שאני הולכת ליום הורים של רם יחד איתו (ועם רם, כמובן).
    הגענו ליום הורים, וכמובן, היה לנו לחכות למורים המקצועיים. אז יש תמיד את הילדים הגדולים יותר שמכינים כיבוד ומוכרים אותו וכך אוספים כסף למסע לפולין...
    ואור ורם היו קצת רעבים, ביקשו כדור שוקולד וכוס שוקו.
    טוב, קניתי.
    ואז אור הקיא את נשמתו...
    מהחצי כוס שוקו שהוא הספיק לשתות, הוא הוציא 3 כוסות + ריבית ומע"מ.

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
    חרא!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ורעות - כן. זה תמיד, אבל תמיד, תמיד, תמיד, תמיד!!!!!!!!!!!!! קורה כשהבעל במילואים.
    בעלי יוצא למילואים 3-4 פעמים בשנה, ותמיד יש משהו.
    ורק עכשיו סיימתי עם הכביסות של הלילה.
    ונראה לי שהרסתי את הפוך.................................
    ובא לי לבכות...............................
  • אויייי איזה באסההה

• איזו באסה!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה