היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כאילו איך קיבינימט מודדים 600 גרם קמח ו80 גרם חמאה?
חמאה- יש על החמאה סימונים.... קמח (אין לך כוס מדידה?
סיון יש מתכון מעולה לסופגניות קלותתתת...
זה נקרא סופגניות לבן, אני לא ממש זוכרת את הכמויות אבל זה מתכון קליל וצ'יק צ'ק זה מוכן.
תרשמי בגוגל סופגניות לבן
אודילה מצאתי :
סופגניות לבן כותרת: עשינו הערב ויצא חמוד וטעים: 2 ביצים רבע כוס סוכר 2 שקיות סוכר וניל 2.5 כוסות קמח תופח/ 2.5 כוסות קמח רגיל + 2.5 כפיות אבקת אפייה 2 גביעי לבן מערבלים עם מיקסר עד שהתערובת הומוגנית ונותנים לה לנוח כמה דקות. מגלישים עם כף לשמן רותח אך (חשוב!!!) - לא חם מדי, אחרת הן נשרפות בחוץ ולא מספיקות להיות מוכנות מבפנים. הן יוצאות בכל מיני צורות מצחיקות.. זה??
כן!! זה
[/url
אם יש זמן היום אני אעשה
תודה אודי אבל את זה אני מכירה רציתי אפוי דיאטתי וסופגניות אמיתיות קניתי אפילו מזרק
מיצי מיאו ככל הידוע לי כוס מודדת מיליליטר ולא גרם - בשביל לבדוק גרם צריך משקל
זה הזמן לקנות משקל מזון למטבח
ורציני- כשלא היה לי את הפלא הזה- משקל, כשבדקתי כמה כוסות חד פעמיות יש בקילו, יצאו לי 7. אז תעשי חשבון. נראה לי בסיסיות 4 כוסות.