היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מאז הלידה אני רק עולה (!) במשקל, אף בגד שלי לא נראה עליי טוב חוץ מבגדי הריון. יש לי המון יובש, כתמים ופצעים בפנים ושום דבר לא עוזר. כמובן שזה משפיע על ההרגשה הפנימית ומדכא עוד יותר....
בא לי למות!!!!!
7 תגובות
עמוד 1
זהו, שאני יותר מחודשיים אחרי ואני פשוט נגעלת.
תלכי לרופא תעשי בדיקות הרמונים וכל שאר הבדיקות יש בדיקת בלוטת התריס כשיש בעיה עולים במקשל הרבה וזאת עושה בעיה בהרמונים שאולי בגללה יש לך פצעים תלכי ותעשי בדיקות
בובי הגוף שלך משתקם ההורמונים חוגגים ברגע שתחזרי לשגרה תתחילי לחזור לעצמך...
אני אוהבת אותך!!! [
תודה, ליבי, אוהבת אותך בחזרה
מתה שהתקופה המגעילה הזאת תסתיים כבר.
אני ראיתי אותך ואני לא יודעת על מה את מדברת.
מאמי לדעתי גם כן את מהממת ולא צריכה להוריד במשקל אבל ברוווור שזה עניין של הרגשה... בובה ההורמונים חוגגים וגם האבל לא ממש עוזר
אבבבבלללללללללללללללללל הכל יהיה טוב יותר איך אמרו לי פעם שני חבדניקים... החיים הם כמו לדווש על אופניים - אם קשה סימן שאת בעליה....
אוהבת אותך והככככל יהיה בסדר.. מוכנה להתחיל איתך דיאטה (למרות שאני שוננננאת דיאטות..)