שאלה לבנות שמניקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות... אם אתם מניקות מ2 צדדים.....
    כמה זמן הבייבי ישןן?
    יש הבדל לשינה בין יום ולילה?

10 תגובות
עמוד 1
  • יש תגובות בפורום השני.....
  • עיריתה בנושא הזה אני רציתי לשאול אותך שאלה אחרת:
    אני לא מניקה את יהב כידוע כי הוא קטן ולא הצליח וכו וכל פעם אני מנסה לתת לו כנשנוש והוא בעיקר משחק לי על הציצים ובגלל שזה לא הנקה מלאה אני גם לא מנסה כל יום כי אין לי זמן כי אם זה בשש בבוקר אני צריכה להכין לשקד כריך וכו ובמשך היום לא יוצא והבוקר בשש החלטתי לתת לו לינוק והוא ינק יפה מצד אחד דרך אגב מהציצי הוא לא מוכן רק עם פטמת סיליקון ועשיתי לו גרעפס כשהוא הוציא מהפה ואז עברתי לצד השני. כמה זמן בערך צריכה להיות הנקה?
    את שקד גם הייתי מניקה כנשנוש אבל ידעה יפה.
    האם את משתמשת ברפידות הנקה? אני משתמשת כי יש לי לפעמים דליפות ויהב התעצבן עד שסגרתי את הציצי וסידרתי הכל
  • למה שיהיה הבדל? אני השתדלתי להניק משני צדדים אבל אם היה שבע ולא רצה זה כי היה שבע ופשוט ישן טוב. היה הבדל בין שינת יום ללילה אבל רק בגלל ההרגל שעשינו לו - לילה/יום.

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • הנקתי משני הצדדים, רוקנתי צד אחד (בערך 10 דקות) עד שהרגשתי ששקית השוקו ריקה
  • שנת לילה הסתדרה ממש רק אחרי כמה חודשים, בערך בגיל חצי שנה.

לא היה הבדל בין שינה ביום ללילה רק מבחינת משך השעות. במשך היום היתה ישנה שעתיים גג, לא יותר.
    פייס: ortal_hori
  • שרית....
    האם את משתמשת ברפידות הנקה?
    ברור- איך אפשר בלי... אני דולפת
    ייך או רק חיתול או שלא יצא לך להניק בחוץ?
    ברור שיצא להניק בחוץ...אני שמה חיתול בד.
    אצלי זה לא נישנוש...
    אני מניקה מלא מצד אחד....ואז מציעה את השני...לפעמים לא רוצה וסוגרת את הפה בכוח...

לפעמים כן רוצה צד שני.

אבל למה רק נשנוש?
    תני לו כמה שרוצה.....
    ואז תשלימי עם בקבוק.

• תודה מאמי עד עכשיו בעיקר היה משחק לי על הציצי

• אתן לא מבינות איך בא לי כבר ללדת ועוד יותר אתן לא מבינות איך נהניתי מההנקה אצל טל. ומשום מה לא יודעת להסביר את זה לא בא לי על ההנקה
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה