דיייי הספיק לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות.

אני בשבוע 37+1 - הסרגל לא מעודכן.
    כאשר משבוע 33 אני בבית בשמירה עם צירים.

נמאס לי, אני לא ישנה, כל הזמן כואבת לי הבטן...יש לי עצירויות וצירים ואני כבר לא יודעת מה זה מה! אההה וכמובן כאבי גב.
    אני מתעוררת בלילה כל שעה וחייבת להתהלך בחדר עד שזה עובר וחוזרת למיטה.
    יש לי כאבים באזור המפשעה, כמו מין בצקת...בקיצור שישו ושימחו...

חוץ מצירים לא סדירים אין סימני לידה...

בעוד כמה ימים אני רוצה לנסות לזרז את הלידה..באמצעות זרזים טבעיים. מישהי ניסתה כאן?

11 תגובות
עמוד 1
  • )היי,

אני בשבוע 35+6 ואני מכירה את הכאבים במפשעה שבגללה אני הולכת כמו ברווז אבל אני מניחה שזה בגלל שהבייבי שלי יושבת על איזשהו עצב ולכן קצת קשה לי..
    כאבי גב יש לי למכביר בעיקר בלילה אבל אני לא חושבת שמבצעים זירוז בשלב הזה אלא אם העובר במצוקה (לא אם האמא במצוקה

• ניסיתי את כ-ל

• בהצלחה מותק..
    תרגישי טוב
    תנסי ללכת לרופא ולבקש הפנייה למיון ושם לבכות כמו ילדה קטנה שאת לא מסוגלת יותר שיתנו לך זירוז - מכירה אישית כמה בנות שזה הצליח להן
    [

• אוייי מאמי כמה שאני מבינה אותך

• אני מקדימה אותך בימים בודדים (37+5)
    מרגישה אותו דבר, אם כי לא כל היום. אלא בעיקר בלילה.
    כבר לא יודעת אם צירים או לא, ומה מתפתח שם בדיוק.
    וגם אני בשמירה, אבל משבוע 24, בגלל קיצור צוואר וחשש לידה מוקדמת, ולכן עכשיו בתשיעי אני כבר ממש לא נחה ולא מקפידה. (טוב, אני כן ישנה, אבל בגלל העייפות הכבדה. לא בשל החשש ללדת).

אני כן משתדלת דווקא לצאת מדי פעם. זה משפר את ההרגשה, וההליכה יכולה גם לזרז.. (שוב, תלוי בסיבת השמירה)

אז להרגיע לא יכולתי, אבל לפחות להזדהות, מאודדדדד!

שתהיה לנו לידה קלה ומהירה! וכן, גם אני (עם כל החששות) מעדיפה כבר שיגיע הרגע וזהו.

• תודה על ההזדהות.
    נכון, הלילות הרבה יותר קשים מהימים ...
  • שיהיה בהצלחה רבה
    ועדיף טבעי מאשר זירוז מלאכותי.
    אגב- נוזל זרע אמור לפתוח את צואר הרחם ולזרז לידה
    אז אם סקס בא בחשבון (עם כל הכאבים האלה) - אז תעשו סקס!
    גם להנות קצת (או לענות) בפעם האחרונה לפני שה"בלאגן מתחיל"

• שמעתי ששמן קיק ממש טוב.
    חוץ מזה סקס מומלץ כי בזרע של גבר יש חומר שגורם לזירוז

• תודה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה