היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
האם מישהי מכן שמעה / קנתה / ניסתה את מעבד המזון לתינוקות שנקרא BABYCOOK ואם כן האם ממליצות עליו? איך אתן טוחנות מזון לקטנים? איך אתן מבשלות?
אשמח להצעותיכן כי זה הולך ומתקרב.....
6 תגובות
עמוד 1
הייתי מאדה בסיר ומועכת עם בלנדר מוט. לא חושבת שיש צורך ממש במעבד מזון מיוחד לתינוק... בעייני זה סתם גימיק אבל אני לא מכירה ואולי זה יותר נוח אין לי מושג. פשוט הבלנדר מוט טוחן מעולה וחלק וקל מאוד לניקוי. את הירקות הייתי מאדה ולא מבשלת כדי שהויטמינים ישמרו. את הפירות נותנת טרי.
ילד יפה של אמא עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
אפרופו אידוי- וסליחה על ההידחפות..
איך בדיוק מאדים? וכמה זמן? זה אמור לקחת המון, לא?
איזו בורות
תודה רבה ואשמח באמת לתשובה על מה ששאלה אחת ויחידה
יש בכל חנויות של כלי בית סלסלת אידוי, יש ממתכת ויש מבמבוק. שמים מים בסיר בגובה עד לגובה של הסלסילה, כך שמה שבתוך הסלסילה לא יירטב, מרתיחים את המים, שמים את הירקות/פירות שמיועדים לאידוי בסלסלה, סוגרים היטב את מכסה הסיר ונותנים לו להתבשל על האדים. זה נשמע הרבה יותר מסובך ממה שזה