מבינה אותך , לי זה קרה פעמיים ופעממים זה היה עם טבעות שבעלי קנה לי במתנה - פעם אחד זה לפני החתונה סתאם טבעת מזהב אבל לא סגנון יום אחד אחרי א. צהריים שמתי לב שאין אותה , חיפשתי לא מצאתי כבר כבענו עם אמא שלי לחפש זהה ולא לומר שום דבר אז לחבר שלי (בעלי ) והיתי בישיבה בצבא פתעום אבא שלי מתקשר באיזה 8 בערב , הוא בישל קרפלך ומצא את הטבעת הזאת בשקית במקפיא .
פעם שניה זה היה יותר רציני ..... טבעות נסועיים שלנו הכי פשוטות וואז פעם בחול רכשנו שני טבעות נשואיים חדשות , כבדות ועוד של חברת בולגרי וגם עולום הרבה מאוד . אבל הכי חשוה מאוד מאוד אוהבת אותם ... אחרי איזה 4 חודשים שוב בזמן הינת א. צהריים אין טבעת הפעם בכיתי , בעלי חיפש ברכב , בכל מקום אפשרי . אמא שלי ובעלי כבר חפשו איפו קונים דבר כזה בארץ , קבוע לשבוע אחרי זה לנסוע לאיזה חנות צפונבונית בכיכר המדינה , יום לפני הנסיעה אני בא להכין סלט , מוציאה עגבניות ומרגישה חתיחת ברזל - עוד אומרת לבעלי תראי את המוכר , מכניס ברזלים כדי לשקר במשקל - מוציא מה יש שם טבעת , מה זה שמחתי ...
אבל ערך סינטמטלי הוא מאוד חשוב , יש לי שרשרת זהב של בתא שלי עם עולה פשות שאף פעם לא יורד מהצוור - חוץ מבזמן הניחים שעברתי והרגשתי בלי הגנה .
http://www.holdthatpic.com/