אבידות .... שיתוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רציתי לספר לכן משהו...

לפני כ-8-9 חודשים אחותי ואני הוצאנו את הצמידים של אמא שלי ז"ל (היא אהבה מאד צמידים, מכסף, מזהב, אבנים וכו' - בעיקר ממגנוליה ולעיתים גם מצורפים)

אני בחרתי צמיד מזהב לבן.

לפני כחצי שנה, מעט אחרי חג השבועות הצמיד שלי אבד לי
19 תגובות
עמוד 1
  • אני מאוד מאוד מבינה אותך
  • אני לא מאמינה
    פייס: ortal_hori
  • אויש נזכרתי במשהו - את מתה מהטמטום שלי

לפני כמה שבועות חיפשתי את המגף היפה החום שלי - קניתי מגף חצי כזה, מהמם הייתי משוגעת עליו, טחנתי את אמא שלו - ולא מצאתי את הבן זוג. כמה חיפשתי - וכלום. בייאושי - זרקתי אותו לפח.

לפני יומיים, אני אומרת סתם - בוא נסתכל במגירה של הנעליים - ומה התחבא שם? הבן זוג השני!!!!!!! אח הטמטום, הטמטום, איזה דיכאון
    פייס: ortal_hori
  • איזה אושר!!!!
  • איזה כיף!!!!!!!!!!
    באמת משמיים!!

הלוואי שאלוהים יעזור לי למצוא את ה1000 שח שזרקתי כנראה לפח במעטפה לפני חודש.אוף
  • איזה אושר! באמת משמים

• איזה כיף
  • איזה מרגש! שמחה ממש שמצאת את הצמיד.
    זה באמת דברים שאין להם תחליף
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • איזה יופי

בהחלט מרגש למצוא משהוא שיקר

• מבינה אותך , לי זה קרה פעמיים ופעממים זה היה עם טבעות שבעלי קנה לי במתנה - פעם אחד זה לפני החתונה סתאם טבעת מזהב אבל לא סגנון יום אחד אחרי א. צהריים שמתי לב שאין אותה , חיפשתי לא מצאתי כבר כבענו עם אמא שלי לחפש זהה ולא לומר שום דבר אז לחבר שלי (בעלי ) והיתי בישיבה בצבא פתעום אבא שלי מתקשר באיזה 8 בערב , הוא בישל קרפלך ומצא את הטבעת הזאת בשקית במקפיא .
    פעם שניה זה היה יותר רציני ..... טבעות נסועיים שלנו הכי פשוטות וואז פעם בחול רכשנו שני טבעות נשואיים חדשות , כבדות ועוד של חברת בולגרי וגם עולום הרבה מאוד . אבל הכי חשוה מאוד מאוד אוהבת אותם ... אחרי איזה 4 חודשים שוב בזמן הינת א. צהריים אין טבעת הפעם בכיתי , בעלי חיפש ברכב , בכל מקום אפשרי . אמא שלי ובעלי כבר חפשו איפו קונים דבר כזה בארץ , קבוע לשבוע אחרי זה לנסוע לאיזה חנות צפונבונית בכיכר המדינה , יום לפני הנסיעה אני בא להכין סלט , מוציאה עגבניות ומרגישה חתיחת ברזל - עוד אומרת לבעלי תראי את המוכר , מכניס ברזלים כדי לשקר במשקל - מוציא מה יש שם טבעת , מה זה שמחתי ...
    אבל ערך סינטמטלי הוא מאוד חשוב , יש לי שרשרת זהב של בתא שלי עם עולה פשות שאף פעם לא יורד מהצוור - חוץ מבזמן הניחים שעברתי והרגשתי בלי הגנה .
    http://www.holdthatpic.com/
  • איזה כיףףףףף
  • וואי איזה מרגש!!!!!!!!
  • מרגש
  • אני נורא מתרגשת ושמחה בשבילך!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• תודה בנות,

באמת הערך הסנטימנטלי הוא יותר מהערך הכספי, גם אם זה היה צמיד מחוטים הוא היה משמעותי בעיני באותה מידה
  • כתכשית עצמו , אם מדובר בתכשית בלבד , ניתן לקנות בכסף וזה כל ה"נזק" .
    הגעוגים וזכרון לנמדדים כלל וכלל במושגים כספיים .

http://www.holdthatpic.com/
  • אלינה, בדיוק ככה!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה