היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הקטנה חולה, בכמות כזו שבחודשיים האחרונים היו לי 11 ימי נוכחות בעבודה, כש4 מתוכם בעלי היה עם הקטנה בבית...
אסור לה לעלות חום בכלל מעל 38 בגלל פירכוסים ז"א שמיד מורידים לה, אבל אסור להוריד מהר מידי, ולמרות שניסינו את כל השיטות היא רוב הזמן מעל 39! אז אני כל הזמן בפחד היסטרי שהיא תפרכס, היא כל היום בוכה ובידיים, הגדולה גם עברה עכשיו תקופה ממש לא קלה, היא צריכה אותי אבל אני כל הזמן עם הקטנה, יום ולילה, עזבו את זה שאני חייבת ללכת לאורטופד כבר חודש ואין לי מתי בכלל. אתמול הנחתי את הקטנה צורחת לידי על הרצפה כדי שאני יוכל להכין ארוחת ערב לגדולה. כל ערב הגדולה מתחננת שאני אספר לה סיפור לפני השינה אבל אז החום של הקטנה הכי גבוהה ואין לי אפשרות, אתמול אמרתי לה שתחכה לי, במקום להיכנס למיטה ב7 היא נרדמה לי על הספה ב8 כשהיא עדיין מחכה לסיפור המסכן שלה....
כל היום אני על סף בכי בגלל שהקטנה סובלת ואין לי איך לעזור לה...
אין לי כוח יותר, אני יודעת שאני אנוכית והקטנה סובלת יותר, אבל אני כבר לא יכולה לחשוב על הסבל שלה כי הלב שלי נקרעעעעעעעעעעעעע אין לנו מושג למה החום הזה כל הזמן חוזר, לפעמים הוא מלווה בדלקת ולפעמים "רק" וירוס, עשינו מיליון בדיקות דם ולא מוצאים את הסיבה לחום הגבוהה הזה. אני רוצה פשוט לישון שבוע או שתיים ואז להתעורר ולקחת את הגדולה לספריה לעוד שבוע שבועיים.....
אין לי כוח, זהו, סופית.... עכשיו שפרקתי ארוץ להדביק את החיוך הכי גדול שלי ואביא את הגדולה מהגן...
14 תגובות
עמוד 1
זה נשמע פשוט סיוט
פייס: ortal_hori
אוי.. איזו תקופה קקה הנסיכה הקטנה נכנסה לגן? אולי כדי קצת יותר "לנג'ס" לרופאים ושיחפשו קצת יותר טוב את הסיבה לחום המעצבן הזה? או שאולי הטיפול שהיא מקבלת זה לא לגמרי נכון? ולא מרפא את המחלה עד הסוף שהיא כל הזן חוזרת? אוףףףף
אני מתארת לעצמי את התמונה שהבכורה נרדמת בסלון תוך כדי שהיא מחכה לסיםור..נראה הלב אני אפילו לא יכולה לחשוב כמה קשה לך בטח החלמה מהירה לקטנה ! המון כוח פיזי ונפשי לך כדי לעבור את התקופה הקקה הזאת
החלמה מהירה.!!!!
עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
תודה בנות.
בעיקרון היא נכנסה למסגרת רק החודש, היא הייתה שם שלושה ימים וכל הסיפור התחיל עוד קודם. זו גם מסגרת קטנה, מטפלת שיש שם רק 3 ילדים, וזה בבית פרטי והילדים האחרים, בלי עין הרע, בריאים אז לא ניראה לי שהיא יכולה להידבק שם במשהו.
ואני לא רוצה בי"ח אם אפשר להמנע מזה, הקטנה הייתה מאושפזת מעל לשבועיים כשהייתה בת חצי שנה ויש לה טראומה מזה, היא רק רואה חלוקים לבנים ונכנסת להיסטריה....
הגדולה יודעת שברגע שאני רק יכולה אני איתה, ואני אומרת לה המון שאני אוהבת אותה ומסבירה לה למה הקטנה צריכה אותי כ"כ הרבה וגם כמובן משבחת אותה המון על הויתורים שהיא עושה בשביל הקטנה.
יאלה שיעבור כבררררררררררררררר
האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה? בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים, הוסיף לה כוח לוותר לאחרים. הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע, הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה, הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה, הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה, הוסיף לה אהבה ויהי מה, וכשסיים מלאכתו
תודה. הדסקה: לקטנה וגם לגדולה אסור להעלות חום כי היה להן אפילפסיה. לא יכולה לתאר לעצמי את השנה הקשה שעברת.
רק בריאות
איזה סיוט! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!