איזו הקלההה ענקית!!!! שיתוף!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אחרי 3 חודשים של שמירת הריון ואי קבלת משכורת,
    אחרי 3 חודשים של חנק בתקציב המשפחתי
    אחרי 3 חודשים של משכורת אחת בלבד! (בעלי)
    אחרי 3 חודשים של מחשבות- לקנות? לא לקנות?
    אחרי 3 חודשים שלא היינו בטוחים שיש לנו איך לשלם שכירות החודש!
    אחרי 3 חודשים של מינוס בבנק!! דבר שלא היינו רגילים אליו!
    אחרי 3 חודשים של התחשבנות יומיומית- מתי יוצא מהבנק, איזה סכום, מתי נכנסת המשכורת של הבעל, ואיך לא נעבור את מסגרת האשראי!
    אחרי 3 חודשים של אי קניית דברים נחוצים יותר ופחות, כי ככה אנחנו. חיים לפי מה שיש כרגע!
    אחרי 3 חודשים שמתוכם בחודש האחרון המסמכים שלי שוכבים דוממים במשרדי הביטוח הלאומי....

-------------

אז אחרי 3 החודשים הקשים האלו, אני מאושרת לבשר שבשיחת הטלפון (היומית ) לביטוח לאומי, סוף סוף סוף סוף!!!!! אישרו לי שמחרתיים יועבר לחשבון סכום רטרואקטיבי על 3 החודשים!! אני כמעט לא נושמת מאושר!

אני הרבה יותר רגועה עכשיו- גם לקראת הלידה! לא היה לי מושג כמה זה רבץ לי על הלב והטריד.
    אני אדם מאוד מחושב ולהרבה תכניות והוצאות נכנסנו אך ורק מידיעה ברורה שיש מאיפה לכסות אותן ברווח! אז היו לי 3 חודשים של סיוט!
    כבר חשבתי ברצינות להקפיא תכניות חיסכון עד שיכנס הכסף!!!

נכון שידעתי שמתישהו אקבל ואשלים רטרואקטיבית את החסרים והמינוסים, אבל מאוד קשה לי להתנהל ככה!! פרט לכך שיש לי קו אדום-זורח ברור מאוד- ממסגרת האשראי לא חורגים ויהי מה. גם אם נצטרך לאכול לחם עם גבינה כל היום. (ב"ה שזה לא המצב, אבל הגישה היא כזו)

חוץ מזה שתמיד ניקר בי החשש הלא נחמד הזה. שבסוף יחליטו שאני לא זכאית. למרות שיש לי את כל הסיבות שבעולם לזכאות.

עכשיו אפשר ללדת בלי דאגות!!!!

ותודה למי שהגיעה עד הלום
14 תגובות
עמוד 1
  • איזה כייף לשמוע
  • איזה כיף! איזה אבן שנושרת מהלב!
  • הדסקה- יש מצב שאישרו לי בטלפון את הסכום, ולא יעבירו לי אותו?

את מלחיצה אותי!
  • איזה כיף לשמוע! בהחלט הקלה ענקית

• בהחלט הקלה !
    עכשיו תתמקדי בללדת ! שתהיה לידה קלה ומהירה !

• פייס: ortal_hori

• נראה לי שלא תהיה איתם בעיה
    לרוב הם בסדר..
    רק תעקבי שהם לא טועים
  • תודה בנות מקסימות

כיף לדעת שיש מי ששמח בשמחתי!!!

מאחלת לכולנו חיים טובים ומאושרים מתוך בריאות ורווחה!!

• מבינה את הקושי ואני שמחה שתקבלי את הכסף שמגיע לך בהקדם האפשרי!!!

ודרך אגב, גם לאכול לחם עם גבינה זה כבר לעשירים
  • איזה יופי!!!!!
  • איזו הקלה!!!!! שמחה שבשבילך
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה