כאבי גב חזקים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאתמול בערב יש לי כאבי כב חזקים והיום בבוקר זה התגבר אבל אני מודאגת יותר מזה שקשה לי לנשום, שאני מתכופפת יש לי כאבים בין החזה וקשה לי לנשום, וגם אני לוקחת נשימה קשה לי ממש לנשום וכאב לי.
    מישהי נתקלה בדבר הזה?

12 תגובות
עמוד 1
  • סורי לא נתקלתי
    תמיד סבלתי מכאבי גב ברמות שונות ולפרקים
    לדעתי אם זה משהו שנמשך באופן רצוף לכי להיבדק

תרגישי טוב

• תלכי להיבדק שתהיה בראש שקט

תרגישי טוב

• את בהריון? את במקרה רזה וגבוהה? הכאבים הם בגב העליון או התחתון?

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • לא אני לא בהיריון והכאבים הם יותר בגב העליון

• היה לך פעם מה שנקרא חזה אויר?
    את רזה וגבוהה ברגיל שלך? (גם אם כרגע לא כי את אחרי לידה...) אם לא מה המבנה גוף?

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • היו לי!! עד כדי חוסר יכולת למלא את הראות בחמצן!
    בדיוק מה שאת מתארת.

הייתי במוקד חרום, ומה שהתגלה בסוף, אחרי צילום ראות והכל, זה שפשוט יש לי משהו שנקרא "הצטננות שרירים". נתנו לי מוסקול בכדורים, וזה הקל מאוד.

נשמע שזה מה שיש אצלך.
    אופייני למעבר ותחילת חורף.
  • אני חייבת לקום מהמחשב. אבל...
    אם הכאב הוא כתוצאה מתנועה מסוימת שעשית אתמול וזה מוחמר בתנועה מסוימת ומוקל ע"י עיסוי - אז אולי נתפס שריר, אולי בגלל שהחזה גדול יותר בגלל שאת אחרי לידה או משהו או באמת איזו תנועה שעשית ובנוסף גם הקור בחוץ...
    אם זה מתגבר לא בתנועה מסוימת אלא בעיקר בנשימה עמוקה והכאב הוא באיזוא השכמה הייתי הולכת לבדוק.
    בהצלחה ותעדכני
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • תודה בנות

• אז אולי תלכי לבדוק?
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • כן מחר בע"ה אני אבדוק... כי הרופא לא עובד היום, ומחר יש לי גסטרו, אני גם אשאל אותו , נראה אם הוא יוכל לעזור לי.
    תודה מאמי

• נשמח לשמוע עידכון
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • תודה בובה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה