היי בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רציתי לעדכן שעשיתי היום בדיקת דם ואני לא בהיריון... עכשיו רק נותר לחכות למכשפה שבכלל לא עושה סימנים על בואה...

12 תגובות
עמוד 1

• נשמה שלי, שולחת לך מיליון חיבוקים חמים כניראה מין חודש מוזר שכזה.... משהו באויר שגורם לאיחור אצל הרבה בנות.
  • שולחת נשיקות וחיבוקים
  • לאא נורא מאמי !

חודש חדש התחלה חדשה !

• אני באיחור כן, אבל לא כזה רציני...
    שטויות נחכה לחודש הבא ונראה לי שמספיק עם הספירות של הימים... אין לי כוח לזה. זה סתם מלחיץ...

• חודש חדש בשורות טובות

חני
  • מאמי אולי היה ביוץ מאוחר??
    כבר היו פה סיפורים על בדיקות דם שליליות שבסוף התברר שזה יצא שלילי כי היה ביוץ מאוחר...
    לדעתי פשוט אל תקחו את זה כעבודה ותשכבו מתי שבא לכם והכי חשוב תהנו!!!
  • גל מתוקה,

הכי טוב זה להוריד לחץ... וזה נכון לא להתעסק בזה יותר מדי אבל זה מאוד קשה לעשות את זה ומי כמוני יודעת....

אני שמחה שהחלטת להפסיק להתעסק עם זה כדי לאפשר לגוף להרפות ולהיות יותר נינוח לקראת המחזור הבא......

אני מחזיקה לך אצבעות שתצליחי ושוחלת לך חיבוק חם

שיהיה לכולנו יום נפלא
    וסופ"ש מדהים
  • בנות מקסימות,
    תודה רבה לכן על התמיכה המדהימה
  • גליוש יקירתי..
    תקופה קצת לחוצה אז לא יוצא לי להיות פה הרבה..
    תראי.. זה שהתשובה יצאה שלילי לא אומר שאין סיכוי בכלל שנקלטת החודש..
    יכול להיות באמת שהיה באמת ביוץ מאוחר..
    מכיוון שאין הרבה מה לעשות אלא רק לחכות ולראות.. אז אני ממליצה לך פשוט לחכות..
    תנסי כמה שפחות להתעסק בזה בזמן הזה.. ומה שיבוא יבוא..
    אני חייבת להגיד לך שאני ממש הורדתי הילוך.. החודש זה פעם ראשונה שהשבועיים מהביוץ
    עד למחזור ( בתקווה שלא יגיע..) עברו לי מהר מאוד ובלי מחשבות מעצבנות וטורדניות..
    פשוט לא התעסקתי בזה.. קיימנו יחסים יום כן יום לא במשך שבועיים וחצי.. ומה שיבוא יבוא..
    בעקרון ביום שבת אני אמורה לא לקבל.. ואם אני אקבל אני חושבת שזה יהיה החודש הראשון שאני לא אהיה בדכאון מטורף..
    אז אני מקווה שגם את לא בדכאון.. ושאת מחייכת ואופטימית.. ואולי באמת כדאי להפסיק לספור את הימים.. מה שיבוא יבוא..
    אני עדיין איתך במירוץ הזה.. :)
    שיהיה לכולנו סופ"ש רגוע ומהנה!!

me

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה