-
מאזדה לנטיס..
[
-
רנו סניק
-
אני חושבת שאפשר בהחלט להסתדר עם מכונית משפחתית רגילה ...
למרות שאני אוהבת את ה- 7 מקומות
-
אנחנו אוטוטו שלשה מאחורה. יש לנו פורד פוקוס. היא מרוווחת מאוד והבגאז' שלה ענקי
עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
-
שאלה מצויינת! אני גם צריכה להחליף את האוטו שלי...
הוא קטן..
כנראה נקנה קיה קרניבל..
-
יש לנו יונדאי אילנטרה והיא מאוד גדולה מאחורה, עכשיו יש שתי כסאות בטיחות ובקרוב נוסיף סל קל ואין בעיה של מקום.
בזמן האחרון התחלנו להתעניין קצת בלשדרג (הכל בגדר חלום) והסתכלנו על כמה מכוניות.
וכמובן שהתנאי הכי חשוב שנכנסים שלושה כיסאות מאחורה,
ראינו פורד פוקוס והיא הייתה ניראת בסדר.
הרנו מגאן גם די גדולה אבל הבעל לא מת על החברה הזאת.
התעניינו גם ב יונדאי I30 CW, אבל יש רק חדשות, וגם לא בטוח שהיא מספיק גדולה.
יש יונדאי מטריקס, גדולה ומרווחת, ואפשר למצוא במחירים די נוחים.
עוד כמה מכוניות שאין סיכוי שנוכל לקנות אבל מתאימות להגדרה, פריוס, טויוטה קורולה (חדשה כמובן), מזדה 6 (ה3 היא קצת יותר קטנה).
וה-ח-ל-ו-ם
יונדאי I35 שזה שידרוג של האילנטרה שיש לנו עכשיו.
כמו שאת רואה אנחנו מאוד מרוצים מהיונדאי
-
לבעלי יש יונדאי I30 CW ה וואן-דווקא אני שמה את אלירן באמצע ומיכל בדלת...כי אם צריך להוציא אותה... יותר קל.
ואם היא בוכה בנסיעה או משהו-אלירן עוזר...שם מוצץ.
אצלי באוטו, דייטסו שרייד.
הילדים מאחורה ומיכל מקימה- אין לי כרית אוויר
-
צריך גם רחב וגם תא מטען ענק לילדים 4 ,שנה וחצי ותינוק חדש אני צריכה 3 כיסאות מאחורה וגם חושבים על רביעית.....
-
אם אתם חושבים על רביעית את צריכה אוטו 7 מקומות. כל רכב משפחתי יהיה לכם קטן מידי וחבל (לדעתי) לקנות ועוד שנה להחליף...
ילד יפה של אמא
עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
-
אגב, אם בכל אופן בקטע של רכב עם 5 מקומות אמנם זה לא רכב משפחתי אבל אתם תהנו ממנו בטירוף - ברלינגו. הכל נכנס באוטו הזה! לנו היה מהעבודה של בעלי עד לא מזמן. אבל, זה רכב שרואה מוסך אם הוא לא מיד ראשונה. אז כדאי או יד ראשונה או ליסינג...
ילד יפה של אמא
עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
-
רותי -
לי יש רנו מגאן
-
היי,
גם לנו יש 2 בנים קטנים, כלומר 2 כסאות ועוד ילד אחד בדרך, כלומר עוד סל קל. המלצה הכי טובה שלי וזה מה שאנו עשינו כשבחרנו רכב חדש, החלפנו לפני חודש ימים לטויטה ורסו, פשוט לקחנו את כסאות של ילדים ולהלכנו לחנויות של רכבים ובדקנו, הכנסנו כסאות למכוניות על מנת לראות איך זה מסתדר, עד כמה צפוף או לא. אנו גם רצינו לקחת מזדה 5 שנראה אחלה של אוטו, אבל המושב באוטו לא מחולק ב-3 מושבים, הגודל שלהם לא שווה, לא כול כך נוח להתקין כסא של ילד. כמו כן, הרי גם כסאות של ילדים הם שונים אחד מהשני, יש כסאות שהם יותר צרים ויש כסאות יותר רכבים לכן הכי טוב ללכת לחנות עם כסאות שלהם ולבדוק שם. בהצלחה!