מי אמא ל 3? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מי ממליצה איזה רכב יש לכן? ומה הכי מומלץ?
5 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    אצלי זה ילדה גדולה + תאומים תינוקות
    כשהם נולדו עברנו לרכב 7 מקומות
    גם כי 2 סלקלים (ובעתיד כסאות בטיחות) + בוסטר זה ממש צפוף
    וגם כי רצינו שתמיד תהיה אופציה שעוד מישהו יצטרף לנסיעה
    (סבתא/דודה/אחיינית...)
    שיהיה בהצלחה!!!

• לי יש שלוש בנות ויש לנו רנו סניק, אוטו מצויין ומרווח מאוד.
    ושירשיר- עוד מעט אנחנו צריכים לעבור לרכב 7 מקומות ( בת רביעית בדרך...) איזה אוטו יש לך?

ilypie.com]
  • היי קרן,
    אחרי הרבה בירורים והתלבטויות קנינו מיצובישי גרנדיס
    האוטו גבוה על הכביש, מרווח, סביבת נהג כיפית, תא מטען גדול לעגלת תאומים ומחיר סביר.

שיהיה בשעה טובה והרבה בהצלחה!!!
  • חושבת על מאזדה 5
    יהיה לי ילד בן 4 ותינוק בן שנה וחצי ועוד תינוק חדש אז אני צריכה אוטו גדול לא? 3 כיסאות בטיחות או בוסטר...
  • היי,
    גם לנו יש 2 בנים קטנים, כלומר 2 כסאות ועוד ילד אחד בדרך, כלומר עוד סל קל. המלצה הכי טובה שלי וזה מה שאנו עשינו כשבחרנו רכב חדש, החלפנו לפני חודש ימים לטויטה ורסו, פשוט לקחנו את כסאות של ילדים ולהלכנו לחנויות של רכבים ובדקנו, הכנסנו כסאות למכוניות על מנת לראות איך זה מסתדר, עד כמה צפוף או לא. אנו גם רצינו לקחת מזדה 5 שנראה אחלה של אוטו, אבל המושב באוטו לא מחולק ב-3 מושבים, הגודל שלהם לא שווה, לא כול כך נוח להתקין כסא של ילד. כמו כן, הרי גם כסאות של ילדים הם שונים אחד מהשני, יש כסאות שהם יותר צרים ויש כסאות יותר רכבים לכן הכי טוב ללכת לחנות עם כסאות שלהם ולבדוק שם. בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה