עיסוי פרינאהום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בשבוע 35 ומתלבטת האם להתחיל לבצע עיסוי פרינאהום,לא נעים לי שבעלי יבצע לי ולכן אני כנראה אעשה לעצמי אם אעשה, מה אתן אומרות? יש תובנות על הנושא? אתן עושות/עשיתן וזה עזר?
8 תגובות
עמוד 1

• עדיף שתעשיי לכי תדעי כמה זה יעזור לךך את יכולה להתחיל בשבוע שלך...
    אני לא רציתי שבעלי יעשה לי כי זה מקום עדין ואני מפחדת
    כי כל פעם צריך להרחיב את המקום...
    אבל שעשיתי לעצמי היה לי מזהה קשההה ואני עכשיו בשבוע 38+
    ועשיתי רק פעם אחתתתת ...

מקווה שיהיה בסדררר... המשך הריון קלל ולידהה קלההה בלי תפרים וכלום!!
    תצאיי בידיים מלאותתת .....!!!
  • אני התחלתי גם בשבוע 35 בהריוני הראשון והתייאשתי אחרי מעט זמן כי זה נורא כאב לי. לקחתי את השמן לחדר הלידה והמיילדת השתמשה בו המון אבל לא היתה ברירה, בסופו של דבר נאלצו לחתוך....לא יודעת כמה זה עוזר.
  • אני התחלתי ב 34
    תתחילי מעכשיו זה טוב

גם אצלי בעלי עשה
    אין מה לעשות לא הגעתי לאיזור עם הבטן הגדולה
    זה קצת מביך- אבל זאת גם הילדה שלו ואני האישה שלו- אז אם הוא רוצה שהיא תצא שלמה ובריאה וגם אני - הוא צריך לעזור
    עם כל הפדיחות של העיניין...

אח"כ כבר לא תזכרו כלום... שטויות- תצחקו על זה

• אני ממש בעד
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • אני אעשה,אין לי מה להפסיד. באיזה שמן ממליצות להשתמש?אני מעדיפה שמן שיהיה לי שימושי לאח"כ לעוד דברים. איך לעשות בדיוק את העיסוי?לשטוף אח"כ את המקום או להשאיר את השמן?
  • אני עשיתי הייתי מורחת שמן שקדים עם עיסוי עדיין כל יום
    בזמן הלידה המיילדת שפכה לי שמן
  • שמן שקדים עדיף
    זה מגיע זוג בסופר פארם במצבע
    קחי אחד סגור לחדר לידה
    ותבקשי מהמיילדת לשים לך

אצלי המיילדת מרחה בנדיבות רבה מאד - וממש ראיתי איך היא מרחה כי הייתי עם מראה! אמנם היו לי תפרים- אבל קצת!
    אגב- אח"כ עם השמן הזה תעשי עיסוי לתינוק ב"ה!
    בקיצור- יש לו הרבה שימושים!

• גם לי היה זוג מהסופר פארם של שמן שקדים. אל תשתמשי בנבט חיטה הוא עושה פטריות.
    פעם ביום אחרי המקלחת הייתי עושה. לא שוטפת אחכ.הייתי ממש עם שעון ונסיתי כל יום להגדיל את משך העיסוי. או עם 2 אגודלים או עם 2 אצבעות הייתי עושה.
    זהו...
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה