יואוו בנות אני בוכה!!! מרגישה כלכך רע עם עצמי - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אין לך מה להרגיש רע כעסת ובצדק אין קשר בין הדברים... ברור שכואב לך כי זה בעלך ואת אוהבת אותו... מזל שזה נגמר ככה.... תתעודדי מתוקה ]
מאמי מקווה שבעלך מרגיש טוב ושלא קרה לו כלום. קבלי המון
מה קשור מחט לתחת???
מה קשור שכעסת עליו לזה שהוא עשה תאונה????
בואי נפשט את הדברים:
עובדה 1: כעסת עליו (ובצדק) שהוא לא עוזר ולא מעורב מספיק בטיפול בילדה. עובדה 2: הוא עשה תאונה.
איפה בדיוק את רואה קשר? איפה את רואה סיבה להרגיש רע עם עצמך??? זה שהוא עשה תאונה היום לא אומר שהוא בסדר בהתנהגות שלו עם הילדה.
אני אומרת כזה דבר, כשהוא יגיע- נישוקים, חיבוקים וקצת #@$ ומחר שיחה רצינית ובוגרת על הצורך שלך במעורבות שלו בטיפול באגמימאמי.
אההה... ועוד משהו. אם זה לא יעזור אני מציעה למנוע ממנו סקס עד שהוא יבין
זה שאת כועסת מאמי זה אחת אבל מפה ועד להרגיש רע עם עצמך אין על מה אל תערבבי אין דברים
הכי חשוב שהוא יצא בריא ושלם
אני יכולה להבין אותך. גם אני כמוך. אני גם מרגישה לא נעים עם עצמי אם כעסתי על מישהו וקרה לו משהו.... אבל הבעיה היא בנו. אנחנו צריכות להבדיל בין הדברים. ברוך השם לא קרה לו כלום והנזק הוא רק ברכוש- תיהיה רחמנית כלפיו היום אבל מחר - כנסי בו...