אוףףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נמאס לי!!!!!!
    בעלי כאמור בקורס,כל סוף ההיריון הוא היה בקורס שנמשך 4 חודשים,יצא לחופש של שבועים שבהם במקרה ילדתי ואחרי שבוע אתנו בבית יצא שוב לקורס של 4 חודשים.
    בנתיים אני אצל ההורים שלי וכבר די מיציתי למרות שזה מאוד מפנק ונוח. אני כבר רוצה לחזור לבית שלי.

הוא לא מעכל את הרעיון שהוא אבא! בא בסופש רואה את הילדה קצת,לא תמיד נשאר איתי לישון אצל ההורים כי הוא צריך לקוםמאוד מוקדם והוא חוזר גמור ולא כ"כ אפשר לישון בלילה עם מאיה... אז הוא בא בחמישי ורק בשישי ישן אתנו. אהה והוא גם צריך לעשות לו כביסות וכד' .
    אני מרגישה כמו אמא חד הורית,לא בשביל זה התחתנתי,אני מבינה אותו מצד אחד מצד שני זה מעצבן אותי שהוא כמו תייר. כל השבוע אומר לי תשלחי תמןנות וזה וכשמגיע סופש הוא נוכח נפקד. אין ליכבר כוחות לזה. זה מעצבן אותי ברמות שאתן לא מבינות!!!!!

אני רוצה לחזחר הביתה כי כשניהייה בבית לא תיהייה לו ברירה והוא יהייה חייב להתרגל לזה שהוא אבא והמילה חופש נמחק. מהלקסיקון במידה מסויימת.

הבעיההיא שיש לי שני כלבים בבית שצריכים לצאת לפנסיון עד שהוא יחזור מהקורס,בנתיים חמי מטפל בהם. והבעלול לא ממש דואג לזה.
    הצבתי אולטימטום ששבוע הבא אנחנו עןשים שבת בבית וזה אומר שהכלבים יוצאים בסופש הזה,כי אני צריכה איזה שבוע לנקות את הבית ולסדר למאיה את החדר,לא נגעתי בבית כמעט חודשיים,מאז הלידה,איכססס!!!!
    שגם זה לא מוסיף לי למצב רוח בא לי להקיא מהבית רק לחשוב מה מחכה לי... ואני לא מכירה מנקה שתבוא לנקות לי

בקיצור חפרתי אבל הייתי חייבת
    בבקשה חיבוק

[[url=http://www.familylobby.com]
2 תגובות
עמוד 1
  • לא יודעת אם זה מנחם אבל אני במצב שלך פחות או יותר. בעלי התחיל ללמוד הוא חוזר הביתה פחות או יותר יום כן יום לא (נשאר לישון במעונות). והמצב ככה הולך להיות כמה שנים טובות (כשימאס לנו נעשה הערכה מחודשת איך אנחנו ממשיכים לחיות אבל בגדול הלימודים הם ארבע שנים). יש לי 2 דרדסים בבית ואני בחודש שמיני
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • בובה תנסי לדבר איתו, כנראה שהוא עדיין לא מעכל את זה שהוא אבא!!
    זאת הסיבה שלא הייתי מוכנה אחרי הלידה ללכת להורים שלי, למרות שהייתי יכולה בכיף להתפנן שם ועזרה בלי סוף ויתרתי כי חשבתי שאין כמו לחזור לבית שלי לפינה שלי ולהתחיל לסתגל לחיים החדשים ב-י-ח-ד!!! בטוב וברע
    אז נכון גם בעלי הלך בחודשים הראשונים גמור מעייפות לעבודה אבל אין ברירה מתרגלים!! זו ילדה שלו בדיוק כמו ששלך ואל תתני לו את האופציה לבוא בטענה שאין לך מה להתלונן שאת אצל ההורים שלך ומקבלת את מלוא העזרה.
    את זקוקה לעזרה זה אין ספק, אבל את זקוקה גם לחום ולתמיכה של בעלך!!
    מקווה שהדברים יסתדרו במהרה - בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה