היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכולן, עברתי מהפורום השכן של המנסים... שם ביליתי מספר חודשים... אז אני בהריון ומאושרת...
13 תגובות
עמוד 1
ברוכה הבאה ובשעה טובה!!!!
אצלי בשבוע 6 כבר ראו דופק
ברוכה הבאה ושיהיה בשעה טובה ,קל ותקין.......אני הלכתי בשבוע 7 והיה דופק אני חושבת שאפשר כבר לפני.....בהצלחה
מזל טוב , בשעה טובה.... אצלי לא ראו ב 5 וראו ב 7. יכול להיות שכן יכול להיות שלא. אולי היה ביוץ מאוחר- מי יודע. תכיני את עצמך ל 2 האופציות.
בשעה טובה! ברור שכדאי ללכת בתאריך הראשון. בעקרון בשבוע 6 אמורים כבר לראות דופק, אבל יכול לקרות מצב של ביוץ מאוחר ואז הדופק מופיע סביב שבוע 7. בהצלחה ושיהיה הריון קל ותקין.
איזה יופי, מזל טוב וברוכה הבאה!! הבנו כבר ענו לך, אז נותר לי רק לאחל לך הריון קל ותקין!!
המון המון מזל טוב!!! שיהיה הריון קל ותקין
ברוכה הבאה !!!
אצלי ראו דופק ב 6 ויומיים :-))
בהצלחה המשך הריון קל ותקין!!!!
איזה חמודות אתן! תודה! אעדכן... שיהיה סופ"ש נפלא לכולן!
ברוכה הבאה.. שיהיה בשעה טובה.. [/center] ]
בשעה טובה - איזה כיף
ברוכה הבאה
בשעה טובה
קודם כל המון מזל טוב ובשעה טובה. ברוכה הבאה לפורום הממכר שלנו בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!