היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה אתן שמות בפנים? הילד שלי לא מוכן כלום חוץ משתי האפשרויות: שוקולד או פסטרמה. חביתה או טוסט לא בא בחשבון מבחינתו. פרי בלקסיקון שלו מוגדר כ"פויה". כך גם כל ירק עלי אדמות. אולי יהיו כאן רעיונות שהוא יהיה מוכן לאמץ
22 תגובות
עמוד 1
את מדברת על ילד שלך או על ילדה שלי?
גם אצלנו אותו דבר פסטרמה בפרוסה ובלי כלום ופרי ליד יותר מזה לא מוכן כלום זה מה שאני מכינה מעדיפה להכין לו ככה ושיוכל מאשר לא יכנס כלום בבית נותנים דברים אחרים
לנו חות משישי אסור ממרחים מתוקים . למזלי גם ככה הוא לא הכי אוהב את זה . אצלינו הולך מצויין סלט טונה ולשם אני כבר מכניסה ירקות כמו מלפופון (גם חי ) וגם בצל ולפעמים גם עגבניה . http://www.holdthatpic.com/
אני מרשה רק ביום שישי ממרח מתוק (דבש/שוקולד/ריבה, עין מעדיפה את הדבש
דבש זה דווקא רעיון שעוד לא ניסיתי, וואלה נשמע מעניין
אצלי יש רשימה ארוכה מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
אהבתי את הפסטה בחביתה, נראה לי אני יאכל את זה היום בצהריים
אני קונה בסיס ועושה לו פיצה : קטשופ - גבינה צהובה - זיתים
תודה פופה
אצלנו יש: ממרח אגוזים ממרח חרובים חמאת בוטנים ממרח תמרים חביתה סלט טונה טוסט טונה סלט ביצים גבינה לבנה עם זיתים קוטג' טחינה חומוס וואוו, אף פעם לא שמתי לב למגוון הרחב שהיא לוקחת לגן.... (לא להתבלבל, לוקחת לגן, לאו דווקא אוכלת למרות שאוהבת הכול)
אולי תנסי לשים לו ממרח חרובים (בטעם שוקולד) במקום? נופרי דווקא אוהבת... האמת שלהפתעתי זה ממש טעים. ובריא קצת יותר...
בגיל הזה הם די מונוטונים גם אצלי- נקניק, פסטרמה, חביתה...
תנסי אולי קוטג' עם מלפפון בפיתה/לחמניה גבינה עם זיתים (ילדים מאוד אוהבים בד"כ) חומוס עם מלפפון חמוץ
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אצלנו יש הזנה אבל.. פנקייקס? לביבות? תנסי גם לחתוך הכל לצורות יפות- עיגולים, משולשים (לחם), אולי אם יש לך חותכנים של עוגיות אפילו באותיות
אחלה של רעיונות יש לכן, טוב ששאלתי, תודה!!
מה זאת אומרת כריך לגן? אצל נועה אמרו לי שזה כולל אוכל (גן עירייה) ושצריך לשלם 80 שקל כל חודש, יש אפשרות להביא כריכים במקום? "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
מלוש - לא בכל הערים יש הזנה ואנו מציידים עם אוכל מהבית
חומוס,טחינה,איקרה,חלווה,קוטג עם זיתים,גבינת שום שמיר,גבינה צהובה,נוטלה,דבש שכחתי משהו?;)
סליחה על הבורות אבל מה זה איקרה? זה לא ביצים של דגים?
אצלינו הם אוכלים בגן...בופה כל יום אני שואלת אותו מה הוא אכל...ודווקא דיי מגוונת לפי התשובות...פעם ממרח טונה , פעם חומוס..פעם גבינות.. דווקא אצלי דן אוהב סנגוויץ אם כבר אז עם הרבה דברים בפנים ושגם יהיה ממרח כלשהו...
למה הוא חייב לקחת סנדויץ דוקא? אם לא זורם לו הלחם עם משהו אולי משהו אחר? אולי שניצל טבעול עוד ילד יפה של אמא