בברכה מיוחדת לפני הדלקת נרות - לא לשכוח! - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יהי רצון מלפניך ה’ אלוקי אלוקי אבותי שתזכה את קרן בת מרים ואת בעלה תומר בן שלומית בפרי בטן. שידענו ה’ אלוקינו שזה רצונך, כי "לא תהו בראה - לשבת יצרה". ועל כן אנו באים אליך בתחינה לסייענו על הדבר הזה ולזכותה בילדים בריאים ושלמים שתוכל לעשות רצונך בלבב שלם.
אנא ה’ סייע את ידי הרופאים והמטפלים בה ובאחרים לעשות עבודתם נאמנה שלא יטעו חלילה. היה על ימינך לסומכם לגלות, לטפל ולעשות את הדברים הנכונים עד שיצליחו במשימתם.
אנא ה’. זכה אותה לגדל ולחנך ילדים משלה בבריאות ובשמחה. ילדים שכל הרואה אותם יאמר "ישראל אשר בך אתפאר" ויתגדל ויתקדש שמך בעולם. זכה אותה לעשות טוב ולהרבות אהבה ושמחה בעולם, זכה אותה ואת בעלה בילדים שיוכלו להעניק להם, לחנכם ולגדלם באהבה גדולה ובבריאות איתנה.
אנא ה’ הקשב לקול תחנונינו. פתח שערי שמים לתפילתנו, עזרנו אלהי ישענו על דבר כבוד שמך, סייענו כשם שסייעת לאמהות הקדושות. שמחנו כימות עניתינו, קיים בנו את הפסוק "מושיבי עקרת הבית אם הבנים שמחה" ונאמר לפניך "הללויה". אמן.
הקטנה שלי חולה פייס: ortal_hori
9 תגובות
עמוד 1
יש לי תזכורת בפלאפון
אורטלי תודה מתוקתי ולכל בנות הפורום המדהימות
ממש אין לי מילים לכל האיכפתיות שלכן
ורפואה שלימה לקטנה שלך
אורטל תודה על נוסח הברכה, הדפסתי ושמתי ליד המדף של הדלקת הנרות
הלוואי אמן שישמעו תפילתינו שם למעלה ויפתחו שערי שמים לכל בנות ישראל המבקשות ילד פייס: ortal_hori