נשבר לי הלב!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני חייבת לשתף אתכן במשהו רק כדי שכולנו נעריך יותר ונבין כמה התמזל מזלנו שהילדים שלנו בריאים ב"ה.
    יש מישהי שקרובה אליי מאוד לא נציין מי כי אני לא יודעת עד כמה היא רוצה להחשף, אבל בקיצור היא נכנסה להריון זמן מסויים אחרי שאני נכנסתי והעברנו את ההריון ביחד כזה.. עם כל החשקים והשגעונות והתופעות והכל.. בקיצור לפני כמה ימים היא ילדה תינוק כאשר חבל הטבור שלו כרוך סביב הצוואר שלו.
    היו בטוחים שהכל בסדר ושחררו אותם אחרי יומיים..
    רק שלפני כמה ימים היא פתאום שמה לב שהוא מפרכס..
    אז כמובן שלקחו אותו למיון וטיק טק העבירו אותו לטיפול נמרץ עם פרכוסים קשים בכל הגוף, אחרי MRI ראו צינורית מסויימת במוח שנסתמה.. אמרו לאמא שלו שנוצר נזק גדול ורחב מאוד בכל רחבי המוח..האחוזים שהוא יחיה הם לא גבוהים וגם אם הוא ישרוד הוא יחיה עם מגבלויות רציניות..
    אין צורך לציין מה היא מרגישה היא שבורה היא סמרטוט כרגע! לא אוכלת ולא שותה ולא מתפקדת עם שאר הילדים שלה פשוט כלום..
    כל כך כואב לי הלבבבבב עליהם אני לא מפסיקה לבכות בגלל כל זה וכבר כמה ימים שאני שומרת את זה בלב.. פשוט הייתי חייבת לשתף, להוריד את האבן הזו..
    אמן שיהיה בסדר בע"ה ושירגיש טוב.. בנתיים מנסים לברר ממה זה נבע, אם מהלידה או ממשהו אחר..

15 תגובות
עמוד 1
  • בובה שלי...

לצערי אני מכירה את הסיפורים האלה, גם מהעבודה וגם מהחיים האישיים שלי. אין הרבה מה לעשות ואיך לעזור לאותה אמא, אני יודעת מה זה לשבת ליד התינוקת שלך ולא לדעת האם עדיף לה למות או לחיות. זאת ההרגשה הכי מזעזעת שיכולה להיות.
    פשוט תיהי שם בשבילה. ואנחנו נהיה פה בשבילך.
    ואם אותה אישה תרצה מתישהו לדבר איתי, אין לי בעיה עם זה למרות שאני עדיין בתוך זה ולא לגמרי התגברתי אבל לפעמים טוב לדבר עם מישהו שמבין בדיוק מה עובר לך בראש. ובלב.

תיהי חזקה מאמי שלי, וכמו שאמרת- תלמדי מזה ותעריכי את מה שיש לך. חבקי את האוצר שלך חזק חזק. גם בשמי
  • בובה תודה רבה!!
    תדי לך שאת בעיניי אחת הבנות החזקות נפשית שיצא לי לדבר איתן..
    ויש לי מלאאא לדבר איתך.. ת באה למפגש שבוע הבא נכון?

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.

• הרבה אהבה.. חיבוקים... חיזוקים...

אין מה להגיד ואין מילה שתגרום לאמא הזו להרגיש טוב....
    ה' ישמור ויתן לילד המון בריאות ונס חנוכה..
  • ב"ה
    [URL=http://www.myrainbowtext.com]

• אמא

• אוי לא
    כלכך עצוב!!!!

• ווואי אמא מסכנה

• אוף זה לא הוגן

• ה' ישמור

• וואי טלי הרגת אותי עכשיוווו

• הלוואי ויהיה נס והוא יצא מזה בשלום אמן!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה