היא לא אוכלת!!! עזרהההההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ממש בסרטים וחייבת ייעוץ.
    אני מניקה את אופק ונותנת בקבוק מטרנה בערך 3-4 בקבוקים ביום....
    אופק לא ממש אוהבת לקחת ממני בקבוק ולרוב לא מסיימת אותו. מבעלי ואנשים אחרים היא אוכלת בקבוק ללא בעייה... בימים האחרונים היא לא רוצה בקבוק מאף אחד.. כלומר אוכלת ממש מעט (אני מכינה תמיד 120 מ"ל) אז היא שותה רק 6 מ"ל מקסימום יש לציין שקודם הייתה מסיימת הכל בלי בעיה במיוחד כאשר אחרים נותנים לה.
    מה שכן הנקה היא כן רוצה אבל אני מפחדת שזה לא מספיק כי היא רוצה לינוק לעיתים קרובות ואני גם רוצה שתתרגל לבקבוק כי רוצה עוד חודש בעזרת השם להפסיק להניק...
    מה אתן אומרות? זה לא נורמאלי שהיא הפסיקה פתאום לאכול בקבוק!!!

8 תגובות
עמוד 1
  • אולי תנסי לתת לה חלב שאוב בבקבוק
    מעניין אבל למה היא לא רוצה ממך בקבוק?אולי תתיעצי בטיפת חלב....

• קודם כל הגיוני שממך היא לא תאכל כי היא מריחה את החלב שלך ויודעת שיש לך משהו יותר טוב להציע...
    ולכן אומרים שעדיף שמישהו אחר ייתן בקבוק! ולא האמא!

ניסיתי אולי לשנות את הפטמה.?? היא מתאמצת שהיא שותה?

אצלי ביום ששיניתי פתאום היא התחיל לאכול יותר.
    אני מבינה שאולי הגיל של אופק עוד לא מתאים לשינוי
    אבל לפעמים יש כאלה שאפשר וצריך להחליף להם לפני.....

• האמת שאני לא שואבת כי אני רוצה שהיא תתרגל גם לטעם של תחליף חלב...

גם רופא אמר לי שייתכן שממני היא לא תרצה בקבוק כי היא מריחה אותי..הגיוני...
    אבל למה גם מבעלי, מאמא שלי וצאחותי היא לא ממש שותה??

יש לציין שעד עכשיו היא כן הייתה לוקחת ממני בקבוק אמנם לא אוכלת הרבה כמו אצל אחרים. עכשיו הפסיקה לחלוטין לאכול גם מאחרים, היא ממש אוכלת קצת ..

לגבי הפיטמה לא חושבת שזו הבעייה.. היא דווקא ממש אוהבת את הפיטמה כיוון שהיא מזכירה פיטמת שד....

• אני לא יודעת איך לעזור לך בזה כי אני רק הנקתי, אבל אני אנסה!.למה היא לא רוצה לקחת מאחרים בקבוק: כשאחרים מביאים לה את אולי לאחורנה נמצאת בסביבה?
    אם כן אז בגלל זה. כי היא יודעת שלך יש ציצי. אולי גם היא החכימה והבינה שלא בא לה בקבוקים, אם את יכולה להניק אותה בסופו של יום. את הרי עושה את זה בסופו של דבר אז היא דורשת שתניקי ככה, כל הזמן.
    אם את תפסיקי ציצי לגמריי אני בטוחה שאחרי כמה "ארוחות" כאלה של 6 היא תבין שזה מה יש ותיקח ותאכל את הבקבוק. בנוסף אולי שווה להחליף לה את הבקבוק, הרבה בנות כאן דיברו על טומי טיפי (נראה לי זה השם) שהכי דומה לדבר האמיתי.
  • נראה לי שמיכל התכוונה ללהחליף את גודל הפטמה, נגיד מ-1 ל-2 - כדי
    שהזרימה תהיה יותר מהירה והיא לא תתאמץ כשהיא אוכלת.

• האמת היא שגם אני חושבת שלא ממש בא לה בקבוק והיא מעדיפה ציצי...
    אפילו שאני לא בסביבה היא לא אוכלת בקבוק טוב

• כן זה מה שהתכוונתי.
    אבל אני רואה שכבר החלפת

אולי כואב לה משהו בפה- היא בוכה כשהיא מוצצת ומפסיקה?

• לא ... ממני היא יונקת ללא הפסקה..

טורפת...חחח

רק בקבוק פתאום לא רוצה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה