מה דעתכן- ללכת לרופא.? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול אוריאן קדחה מחום , מן הסתם לא אכלה כלום .
    קבעתי לה תור להיום ב16:15 (זה מה שהיה )
    היום אוריאן עם 38 חום (טפו טפו) מחייכת מעט יותר,אוכלת כמו ציפור .

אז יש למה ללכת לרופא?
13 תגובות
עמוד 1
  • אם יש חום יותר מ24 שעות היתי הולכת בי לחשוב פעמיים .
    http://www.holdthatpic.com/
  • תודה אלינה
  • את האמת כל התאוריות שאצל ילדים חום פחות 38.5 זה לא חום עצלי לא עובד אצלי . אני אישית מחום 37.2 מתחילה להרגיש ממש רע בדיוק כמו בני התברר לי .
    לדוגמא בני כבר שבוע בבית עם ברונכית וחום 36.8 הכי גבוה ....
    http://www.holdthatpic.com/
  • הייתי לוקחת אותה לרופא - בשביל להיות רגועה שזה "רק" וירוס.
    שתרגיש טוב הנסיכה

• לכי לכי לכי
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • ללכת ללכת תרגישו טוב
  • ללכת לרופא

החלמה מהירה

• תודה בנות
  • ללכת, במיוחד לפני הסופ"ש.

תרגישו טוב
  • אני אישית לא הייתי הולכת
  • קשה לי להגיד... אולי בגלל שמחר סופ"ש עדיף לסגור את זה היום.
    למרות שבד"כ הרופאה תגיד שזה וירלי.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • גם אני לא הייתי הולכת. צריך לזכור שביקור בקופ"ח מביא איתו חזרה הביתה עוד כ - 5 וירוסים שלא היו שם לפני הביקור...
    ואם את מתארת הטבה - בוודאי שלא. בשביל מה? לתת לה לנוח היטב בסופ"ש, הרבה תה ומרק עוף, ויהיה בסדר.
    החלמה מהירה לאוריאן הבובה!
  • אני לא חושבת שהייתי רצה לרופא. אם החום נשאר סביב 39-40 גם מחר - הייתי הולכת לרופא לפני שבת. ז"א חום שיורד רק עם אקמול או נורופן ועולה חזרה אח"כ ונמשך יותר מיום יומיים - הייתי הולכת. (כמובן בהנחה שהילד שותה ולא אפאטי וכו').
    אבל כבר בטח הלכת
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה