מה יהיההההההההההההההההההההההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התפרחת הזאת

13 תגובות
עמוד 1
  • סיון תבדקי שנעם לא מפתחת גם אסמה של העור

מסכנוני נעם

• בנות

• שלום סיון,
    מהניסיון שלי הדבר היחיד שעבד עם הבת שלי היה חמר לבן. לא טלק! רק חימר לבן נקי וטהור שקונים בבית טבע.
    אני מדברת איתך על תפרחת שהיה אפילו דם, ורק החימר עזר.
    הכנסתי אותו למלחייה ופשוט פיזרתי עליה מלא, כל החלפה.
    מקווה שיעבור מהר.

• אני חושבת שכל מה שקשור בעור זה אותו דבר כמו הרפס. ברגע שאת יודעת שזהזה ממש לפני שיוצא פצע ישר משחה טיפולית רפואית. למה לחכות...לראות לאן זה מתפתח עם המשחה הזאת, ומה יקרה אם נשים את המשחה הזאת... ולסבול? לתפוס אותו כשזה קטן.
    ואחרי שמשלימים טיפול רפואי עד הסוף, הייתי משתמשת בטיפים של הבנות כמניעה.
  • תנסי בבית להשאיר כמה שיותר בלי חיתול, טוסיק חשוף לאוויר (גלומר גם בלי מכנס.)
    לאור פעם אחת היה טוסיק אדום אש עד כדי דם בגלל שלשולים והפתרון היחידי שעבד זה היה להשאיר טוסיק חשוף לאוויר ושכל מה שיוצא פשוט יוצא למטה ולא נשאר לרגע אחד במגע עם העור הרגיש.

• מקווה שישתפר

• מאמי אני כל כך מבינה אותך אפילו השבוע אמרתי לנטלי שאני רוצה לדבר איתך השבוע גיליתי שאושרי סובל מאסטמת אור בזמן ההתקף הייתי עושה לו אמבטיה עם קמומיל משרה חצי שעה לפני ומוסיפה לאמבטיה זה היה מ מרגיע את האור קצת ובנוסף משחה למשך שלושה ימים ועכשיו הגוף עם יובש אבל לפחות הגירוי שנראה כמו כוויה עבר ועכשיו דואגים להרבה לחות בעור

• מסכנה קטנה
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • סיוון לפי התיאור שלך נשמע שאולי זו פטריה! תלכי כבר מחר לבדוק כי אם זה זה, משחה טיפולית לתפרחת לא תעשה דבר.
    כשאין שיפור,מנסיוני, הרבה פעמים זה יותר מסתם תפרחת ....
    תרגישו טוב
  • אוי... אני ממש מקווה שנעום תרגיש טוב מהר ושזה יעבור!

• קודם כל החלמה מהירה
    דבר שני,הייתי מנסה לבדוק רגישויות למזון,מאוד יכול להיות שזה קשור
  • שושה היא שותה רק סימילאק

• מסכנה קטנה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה