היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איככככססססססססס "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
18 תגובות
עמוד 1
לנו יש טקס הוצאת חולות למטה כל יום!!!!!!!!!
זה רעיון נפלא אם הייתי יודעת שבזמן הזה אביב לא יברח לי לאנשהו "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
גם אני שונאת חול
ברוכה המצטרפת
ברוכה הבאה למועדון פייס: ortal_hori
וכל יום אני נידהמת מחדש כמה חול יכול להיכנס לנעלים כאלה קטנות ????
חחחחחחחחחחחחחחחח נפתחו פה הרבה שירשורים בנושא החול... דווקא בנות העלו יופי של רעיונות
טוב היה לי ברור שיגיע חול הביתה אבל היום זה ממש היה נראה כאילו היא הסירה את הנעל מילאה בחול והחזירה לרגל, מה? אין דלי וכף בגן עירייה? "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
אצךנו נכנסים הביתה ישר למקלחת, מורידים נעלים לתוך האמבטיה, מורידים גרביים מנקים את כפות הרגלים וגורבים גרביים נקיות!
אני תמיד אומרת לאופיר אולי תשאירי קצת חול בגן? מסכן הגן לא נשאר לו חול..
את האמת שאני מזה סובלת מהחולות שלהן כל יום הן חוזרות לי הביתה עם ארגז חול בנעליים ואני..חולת ניקיון לא משנה כמה אני מנערת אותן את הנעליים והבגדים תמיד אבל תמיד יסתובב לי חול בבית שונאאאאאאאאאאאאת חולות
הדסקה, מצחיקה
אנ בהלם שמשרד הבריאות עוד לא הטיל ווטו על החול המזוהם הזה!, יש מצב שנועה משחקת היום באותו חול שאימא שלה שיחקה בו לפני 24 שנים! ואני לא סתם אומרת- יצא שהיא באותו גן שאני הייתי בו "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
חחח...סורי זה הצחיק אותי...
אל תתנצלי מאמי, אם הצלחתי להעלות בת צחוק בשפתיי מישהו הרי זו מצווה "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
מלי, תגידי, יש צהרון בגן הזה? אני מבררת לשנה הבאה.....