היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שוב פעם התחממות בדרום אני מתה מפחד עוד מובטח לנו לילה לבן
10 תגובות
עמוד 1
כ"כ מבינה אותך!
אמרו שהיתה נפילה בבאר שבע..לא היתה אפילו אזעקה....
אמרו שהיתה אזעקה בנתיבות ולהבים נפילות שטחים פתוחים. למי שיש פייס תחפשו צבע אדום זה נותן קבוצה תלחצו לייק יש להם עדכונים בזמן אמת זהירות ממכר.. לילה שקט שיהיה לנו..
כן לגמרי מפחיד
לא עוד פעםםםםםםםםםםםםםםםם
אוי כל כך מבינה אותך... מאיפה את?? אני עם הילדים אצל ההורים שלי בנתיבות, מאחורי הבית יש להם בית ספר ועליו האזעקה אז שמעתי אותה ממש באוזן שלי- פחד אלוהים! והכי גרוע- אין להורים שלי ממד או מרחב מוגן בבית או בסביבה אז באמת רק להתפלל. 5 דקות אחרי האזעקה אספתי את הילדים ועפתי למושב לחמי וחמותי ישירות לממד.. רעדו לי הרגליים עד שהגעתי ווידאתי שהילדים בסדר.
אני גרה במושב בין אשדוד לאשקלון פה אני שומעת את האזעקות והנפילות גם של אשקלון אשדוד והסביבה אבל אם תהיה החמרה אני ילך לאמא שלי באשדוד שם לפחות יש ממד
אמאל'ה איזה פחד אני לא רוצה לתאר לעצמי מה את מרגישה במיוחד עם ילד קטן- זה מגביר את הפחד והחרדה
תשמרו על עצמכם!
ממש מעצבן ,את לא יודעת מתי תגיע האזעקה זה רק עניין של זמן ,כל היום אני דרוכה כמו קפיץ.... וזה לא מוסיף לפחד של נועם יש לו טראומה מהאזעקות.......