שאלה לאמאהות של ילדים שלא אוהבים אוכל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות.רציתי לשאול את האמאהות שנתקלו בתופעה כזאת.אוולין שלי לא אכלנית גדולה.אני נלחמת איתה על כל כפית שהיא מכניסה לפה.יום אחד היא פשוט אמרה לי שהיא לא אוהבת לאכול.הלכתי איתה לרופא,בדק אותה,קרה שהיא שומרת על המשקל שלה,כלומר היא מאז הלידה נמצאת על קו מסויים ולא יורדת או עולה ממנו.היא אוכלת הכל,אבל במנות נורא קטנות.מה שכן-היא לא אוהבת ממש פירות.רק אוכמניות,לפעמים אבטיח ובננות.יש לכן הצעות איך לפתח לה את התיאבון ואיך לגרום לה לרצות לאכול?

17 תגובות
עמוד 1

• [
    [
  • מסכימה עם זוהר,כמה שפחות לחץ (גלוי או סמוי) סביב הנושא.
    וגם,לשבת יחד לאכול,ארוחות משפחתיות או רק את והיא,עם מגוון מאכלים יכול לעזור.
    ודבר אחרון אם הרופא לא מודאג-הייתי ממש משחררת,אבל אם יש חשש שחסר לה משהו או שזה פוגם בהתפתחות שלה,הייתי מתייעצת עם איש מקצוע מהגישה הטבעית יותר,יש ויטמינים שמעוררים תאבון אצל ילדים(שוב,רק אם יש חשש לנזק רפואי)
  • כן כן,זאת אני :))))))))))
    אז זהו שאני עשיתי לה בדיקת דם,לא חסר לה כלום.הכל "בנורמה".אני הייתי הכי רזה בכיתה,הכי קטנה גם.עליתי במשקל רק בקורס אחרי הטירונות בארץ.כנראה היא לקחה את זה ממני-בעלי בכלל לא קטן,וגם לא היה רזה אף פעם.אני שמה צלחת מולה,ואחרי כמה כפיות היא אומרת שהיא מלאה ולא רוצה יותר.אותי גם הכריחו לאכול בילדות שלי,ואני ממש לא רוצה שהיא תעבור את אותו הדבר ותדחה עוד יותר מאוכל,אז אני לא לוחצת עליה,אומרת "טוב,עוד שתי כפיות וסיימת",אז היא לוקחת עוד שתיים וקמה.בימים האחרונים היא דווקא ההיפך-אוכל ארוחות שלמות כל שעתיים שלוש!
    שימי לב לצד השמאלי של החלון...
  • וואו על התמונות!!!!
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • שכחתי להגיד-היא כבר בת 4 וחצי.
    שושה-אני נותנת לה ויטמינים.היא אוכלת אוכל מאוד מגוון-כל הירקות שקיימים בשוק היא אוכלת,בשרי גם הכל,פחמימות....מה לא.אני משתדלת לא לתת לה ג'אנק כמו צ'יפס בשקית יותר מפעם בשבוע,שוקולד קטן פעם פעמיים בשבוע,"דוחפת" לה פירות בין לבין כמה שאפשר.היא לא מתלהבת מפירות כמעט,אפילו מיץ היא לא שותה יותר מחצי קופסא עם קשית.אגב-אם רופא לא מודאג זה לא אומר שאת צריכה להפסיק.המון פעמים רופאים לא מגלים בעיה בזמן כי אצל ילדים יש המון המון מחלות דומות,ואי אפשר לתפוס משוה מסויים בזמן,רק אחרי שזהמראה תופעות של מחלה מסויימת.בעלי מנתח ילדים במקצועו,אז יש לו מושג במחלות אצל ילדים,ואפילו בו אני לא בוטחת ב100%,תמיד בודקת עוד אופציות.

• יפעת-אני לא לוחצת,באמת שלא.אבל היא נראית נורא רזונת(כבר ראית בתמונות).שואלים אותי אם היא אוכלת בבית...אני לא מתייחסת,כמובן שהיא אוכלת,אבל זה כבר מתחיל להדאיג אותי הרזון הזה שלה.האמת-יש כאן חלב אם תוספות תזונתיות(לילדים בתת משקל),ועשיתי ניסיון חודש,היא שתתה כל יום(והיא שונאת חלב),ולא עלתה אפילו גרם אחד.אני רואה לפי כל הסימנים שהיא לקחה את זה ממני,אבל מפריע לי שהיא כזאת מקל(
  • לדעתי אין לך סיבה ללחץ. לא צריך לחפש מתחת לאדמה... זה כמו שבהריונות שלי אומרים לי יש לך בטן נורא קטנה אולי העובר לא בסדר
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • איריתוש! מה שלומך? המון זמן...
    התמונות מהממות... אוולין והאחיינית שלך יפהפיות!

• היי מאמי.
    מה שלומך?
    התמונות משגעות, שתיהן יפייפיות.
    אמרת שהיא אוכלת הכל, אבל מעט, זה בסדר גמור, בדיקות הדם שלה טובות, יש לה אנרגיות, היא מתפתחת מצוין, בת 4 וחצי ומדברת 3 שפות מעולה ועוד אחת לומדת, ישנה טוב? בעלת מצב רוח טוב? כל השאר שולי לחלוטין.
    אם תתחילי לפטם אותה - היא תייצר תאי שומן, תאי שומן שמיוצרים בגוף בלתי אפשרי להיפטר מהם לאחר מכן.
    אז היא רזה, בארה"ב של היום זה נדיר

• וואו איזה מהממות!!!

[
    [

• פייס: ortal_hori
  • שלום לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
    מה ניש ?
  • לא רוצה לפטם אותה,ממש לא לזה התכוונתי.היא לא אוהבת לאכול!רוצה לפתח לה את החשק לאכול כשמגיע הזמן,מבלי שאני אלחם איתה על כל כפית!!!!
    היי עירית!מזל טוב על הבת!
  • היא מהממת !!!
  • אצלי הגדולה אחרי ביס אחד כבר מתמלאת...
    גם אני הייתי כזאת אחת שלא פותחת את הפה והיום?? היום אני משלימה חוסריםיהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• אומנם נטלי שלי חצי מהגיל של אווה אבל היא גם לא אוכלת הרבה

• שלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

יו שנים שלא היית פה

גם שנהב שלי לא אכלנית גדולה היא מסוגלת לאכול טיפה סלט ומבחינתה סיימה לאכול
    גם יובל הייתה ככה ואחרי זה בסביבות גיל 7 היא התפכה ועכשיו אני צריכה לשמור עליה שתעצור מלאכול (בעיקר שטויות)

אז אל תלחצי הכל בסדר כל עוד הבדיקות טובות הכל בסדר
    שהיא תהיה רעבה היא תדרוש

מה שלומכם חוץ מזה???

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **