שכחתי לגמרי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שמחר אני צריכה לקבל (או לא )
    בגלל שווסת שלי לא סדיר במיוחד, אמרתי לעצמי שאני אבדוק כמה ימים אחרי יום שבת. בכל מקרה, שלחתי את בעלי לקנות לי בדיקה ביתית. שתהיה לי בבית למקרה שלא אקבל עד יום ראשון.
    איזה קטע, כשניסינו להיכנס להריון ראשון לא היה לי סבלנות לחכות, ועכשיו הייתי כל כך עסוקה בילד/ילדה שזה פשוט ברח לי מהראש
15 תגובות
עמוד 1

• חחחחח
    את חושבת שאני לא אוכל להתאפק?
    את האמת זה עבר בראשי, כל עוד אין בדיקה בבית, קל למשוך ולא לבדוק מוקדם מדי.
    כי הכי מבאס לעשות בדיקה, לראות שלילי ועדיין לחשוב שיש סיכוי, פשוט עשיתי בדיקה מוקדם מדי
  • זה יותר טוב דווקא. ככה את לא עסוקה בלחשוב על זה כל הזמן... והזמן עובר מהר...
    בעזרת השם הלוואי ולא תקבלי- בא לי עוד ילד שובב או יחדה שובבה כמו שיש לך כבר בבית

• מחזיקה לך
  • "בגלל שווסת שלי לא סדיר במיוחד" ולא בגלל ש-ה-ווסת.....
    רמז עבה הייתי אומרת נגדך-חסויה!

• מחזיקה לך אצבעות בובה....

חלק מהבדיקות אפשר לבצע 3 ימים לפני האיחור... אז אולי לא תוכלי להחזיק את עצמך ותבדקי היום!!!!

נשיקות ובהצלחה!!!!
  • מיצי צודקת:) בהצלחה מחזיקה לך אצבעות!
  • חחחחחחחחחח מיצי
    חסויה יקרה אמרתי לך

• חחחחחח אני לא אכתוב באיזה שפה את כותבת אבל את יודעת כנאה שאת מסגירה אוהההבת אותך חסויה מצחיקולה!

• רגע רגע רגע
    יכול להיות שהיא עושה את עצמה!!!
    אני עד עכשיו חשבתי שזאת מישהי מסויימת
    -עכשיו עירערתן לי את הבטחון!!!!

אוקי אז עכשיו יש לי 2 חשודות בגלל מה שמיצי אמרה...
    אחת המקורית (שאולי עובדת עלינו)
    ואחת החדשה

נראה בסוף אם צדקתי!

• לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • היא לא עושה את עצמה

• ווסת, הווסת- Potato, Potahto
    מי שמבין- מבין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה